+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Zuid-Amerika

camper-reizen-zuid-amerika

Camperreizen Zuid-Amerika


Een camper biedt u de mogelijkheid om het reisschema van uw rondreis door Chili of Argentinië zelf in te delen. Een rondreis met een camper door Chili of Argentinië geeft u een gevoel van vrijheid terwijl u zelf kunt kiezen welke hoogtepunten u wilt zien van het land. Naast de mooie stad Buenos Aires biedt Argentinië nog vele andere hoogtepunten variërend van uitgestrekte vlaktes tot mooie natuurlandschappen en hooggebergtes met afbrekende gletsjers. Ook kunt u met de camper naar Ushuaia, ook wel 'El fin del Mundo' genoemd. Dit stadje ligt in het zuiden van Argentinië en wordt gezien als de meest zuidelijke stad ter wereld.


Ook Chili is uitermate geschikt voor een camper rondreis. In het noorden van Chili rijdt u met uw camper langs geisers, maanlandschappen en ontzettend grote zoutvlaktes. Ook kunt u door 's werelds droogste woestijn rijden, de Atacama woestijn. Terwijl u tijdens uw camper rondreis door Chili verder naar het zuiden rijdt, komt u langs vulkanen en de rivieren van het Lake District. Uiteindelijk komt u langs gletsjers en hoge bergtoppen terwijl u richting het zuidelijkste puntje van Chili rijdt. 

Met de camper door Argentinië of Chili reizen is een prachtige ervaring waar u de rest van uw leven met plezier aan terug zult denken. Bij Nova Vakantiereizen is het mogelijk om uw camper te boeken voor uw reis door Argentinië of Chili. Wij hebben een ruim aanbod aan campers in Argentinië en Chili. Gaat u met uw partner, vrienden of familie? Bij ons vindt u de juiste camper.