+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Nieuw-Zeeland

Camper reizen Nieuw-ZeelandReizen door Nieuw-Zeeland in uw eigen tempo en met uw eigen reisschema. Ervaar de gastvrijheid van de Kiwi's en de verschillen tussen het Noordereiland en het Zuidereiland. Een camper is het ideale vervoersmiddel om door Nieuw-Zeeland te reizen. In Nieuw-Zeeland zijn er vele campings waar u kunt overnachten. Ook is het bijna overal toegestaan om midden in de natuur te kamperen, behalve in de nationale parken. Het Noordereiland en het Zuidereiland zijn goed te combineren met een camper. Tussen Wellington en Picton kunt u gebruik maken van een veerdienst. Hier varen regelmatig boten tussen het Noordereiland en het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Tijdens deze overtocht, die ongeveer drie uur duurt, ziet u Nieuw-Zeeland van een andere kant. Als u ervoor kiest om tijdens uw campervakantie door beide eilanden te reizen, zult u het grote verschil ervaren tussen het Noordereiland en het Zuidereiland. Zo rijdt u op het Noordereiland met uw camper langs de zwavelmeren, de reusachtige Kauri bomen en vulkaanlandschappen. Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland rijdt u door de meest vreemde berglandschappen en als u met de camper langs de westkust rijdt is de kans groot dat u zeehonden en robben zult zien.

Kortom, Nieuw-Zeeland is een zeer geschikt land voor uw campervakantie. Bij Nova Vakantiereizen is het mogelijk om een camper te huren voor uw rondreis door Nieuw-Zeeland. Nova Vakantiereizen heeft een ruim aanbod aan campers in Nieuw-Zeeland. Gaat u met uw partner, vrienden of familie? Exploretravel.nl heeft voor u de juiste camper voor uw rondreis door Nieuw-Zeeland. U kunt uw vakantiewensen aangeven door het offerte formulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.
In Nieuw-Zeeland zijn er veel mooie campings waar u tijdens uw camper reis door Nieuw-Zeeland kunt overnachten. Op de website van Wheelaway Holidays vindt u een uitgebreid aanbod van de verschillende campings in Nieuw-Zeeland.