+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Afrika

camper-reizen-zuid-afrika

Camper reizen Zuid-Afrika



Bepaal zelf hoe uw rondreis door Namibië of Zuid-Afrika eruit komt te zien. Vaker stoppen of juist minder vaak stoppen dan bij een volledig georganiseerde rondreis. Geen strakke tijdschema's waaraan u zich moet houden of tijdslimieten waaraan u moet voldoen. Als u met een camper door Namibië of Zuid-Afrika reist bepaald u zelf uw reisschema.

Zo kunt u in Zuid-Afrika bijvoorbeeld door het Kruger National Park rijden of naar de Tafelberg. Misschien kiest u er wel voor de grote steden van Zuid-Afrika te bezoeken, zoals Kaapstad en Johannesburg. 

Namibië is een mooi land om met de camper door de uitgestrekte natuurgebieden te rijden waar veel wildlife valt te zien. Ook kunt u een bezoek brengen aan Luederitz of Swakopmund waar u terecht komt in een Beierse sfeer. Naast deze twee stadjes en de mooie natuur is de hoofstad van Namibië, Windhoek, ook zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw campervakantie. 

Een rondreis met een camper door Namibië of Zuid-Afrika zal een enorme indruk op u maken. Bij Nova Vakantiereizen is het mogelijk om en camper te boeken voor uw rondreis door Namibië of Zuid-Afrika. Nova Vakantiereizen
heeft een ruim aanbod aan campers in Namibië en Zuid-Afrika. Gaat u met uw partner, vrienden of familie? Nova Vakantiereizen
heeft voor u de juiste camper.