+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Verona

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Verona boeken

Romeo en Julia

Verona is de stad van de liefde en bekend om de wereldberoemde Romeo en Julia. Romeinse ruïnes, middeleeuwse overblijfselen, Venetiaanse en Oostenrijkse sporen zijn terug te vinden in de hele stad, zoals antieke paleizen, pleinen, bruggen en prachtige kerken. Het centrum van Verona is er een met veel historie. Het Piazza Bra en de Arena, Piazza Erbe en Piazza dei Signori, de Via Cappello en Corso Porta Borsari leiden tot het Teatro Romano, Ponte Pietra, Castelvecchio, de Ponte Scaligero en de oude kerken van San Fermo en Sant'Anastasia, de kathedraal (Duomo) en San Zeno. In 2000 werd Verona door UNESCO toegevoegd aan de werelderfgoedlijst. De stad is uitgegroeid tot een populaire stedentrip bestemming. Naast het ontdekken van Verona worden er ook vaak uitstapjes gemaakt naar het Gardameer. 

Bezienswaardigheden Verona

Zoek de romantiek op en bezoek Casa di Giulietta. Het aanraken van de rechterborst van het bronzen beeld van Julia zou geluk brengen in de liefde volgens de mythe. Torre dei Lamberti geeft u uitzicht over heel Verona. Ga lekker terrassen op het grootste plein van Verona: Piazza Bra. Bezoek de graftombes van de familie Scala bij Arche Scaligere. 

Shopliefhebbers zitten aan het goede adres bij de Via Giuseppe Mazzina. De straat is autovrij dus u kunt naar hartenlust shoppen. Het is het centrum van alle winkelgebieden in Verona. Leuke Italiaanse modemerken zijn hier te vinden, maar ook kleinere boetiekjes. U bent wel een aantal uurtjes zoet in deze winkelstraat. Dorst tijdens het winkelen of sightseeing? U kunt gratis water drinken uit de waterfontein in Via Mazzina. 

Neem de fiets of het toeristentreintje en ontdek de stad. 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).