+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Vancouver

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Vancouver boeken

Vancouver staat bekend om de vele blockbusters die daar worden geproduceerd, want naast Hollywood kent ook Vancouver een grote film industrie, maar Vancouver is natuurlijk veel meer dan dat! Zo kunt u bijvoorbeeld de Capilano Suspension Bridge bezoeken. Deze brug wordt als een van de mooiste attracties van Vancouver beschouwd. De hangbrug is zo’n 136 meter lang en hangt over de Capilano rivier. Het uitzicht wat u heeft vanaf de brug is bijna niet te omschrijven. Zo mooi is het daar! Vergeet ook niet om even lekker te ontspannen in het Stanley Park. In dit park kunt u naast uitrusten en genieten van een mooie wandeling ook veel sporten beoefenen. Daarnaast kunt u in dit park ook het Vancouver Aquarium bezoeken. Stanley Park is zo’n 10 % groter dan Central Park in New York, dat is nog eens groot! Bent u fan van dieren dan is het zeer sterk aan te raden om walvissen te gaan spotten. Voor de kust van Canada worden deze prachtige dieren regelmatig gespot. Wie weet kunt u nog een paar prachtige plaatjes schieten!

Ook is er in Vancouver geen tekort aan musea. Bezoek bijvoorbeeld eens het Space Centre. In dit museum wordt u van alles verteld over hoe de ruimte in elkaar steekt. Kortom, genoeg te beleven in Vancouver!


Foto album Vancouver


stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken 

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).