+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Toronto

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Toronto boeken 

De skyline van Toronto wordt toch wel gekenmerkt door de CN Tower. Deze toren is zo’n 533 meter hoog en was ooit het hoogste bouwwerk in de wereld. Inmiddels is dit natuurlijk al lang ingehaald door bouwwerken als de Burj Khalifa in Dubai. Vanaf deze toren heeft u een prachtig uitzicht over heel Toronto. In Toronto bevindt zich ook het Royal Ontario Museum. In dit museum kunt u veel verschillende soorten stukken bezichtigen. Zo vindt u er veel stukken over de geschiedenis, cultuur en wetenschap. 

Bent u met de kinderen op pad, dan is Ontario’s Place misschien wel wat voor u! Dit is een groot attractiepark waar u de hele dag zoet kan zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld van de glijbanen of een ritje in de achtbaan maken. Ook is er een zwembad aanwezig en kunt u zelfs een IMAX theater bezoeken. Canada’s Wonderland is ook een groot attractiepark waar u dinosaurussen kunt bewonderen en voor de echte adrenaline junkies onder ons zijn er meters hoge achtbanen te vinden.

Wat ook erg leuk is voor jong en oud is het Ripley’s Aquarium of Canada. In dit aquarium vindt u de langste onderwater tunnel van heel Noord-Amerika. U kunt er zelfs haaien aaien en verschillende duik shows bezichtigen.

 

Foto album Toronto


stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).