+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Tanger

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties
deze toevoegen aan vliegtickets/bestemming. De bestemming voluit, deze is nodig voor multiCity:

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Tanger boeken

Tanger Marokko

Tanger is gelegen in Noord-Marokko aan de Straat van Gibraltar. Lange tijd heeft Tanger in winterslaap gelegen, maar dankzij koning Mohammed VI is deze stad langzaam aan het veranderen in een dynamische stad, waar handel en toerisme een grote vlucht nemen. Tanger is waarschijnlijk in de 5e eeuw v.Chr. gesticht door de Phoeniciërs en werd toen Tingis genoemd. Volgens de mythologie is de stad gebouwd door Sufax, de zoon van godin Tinga en de Griekse held Herakles. Sufax noemde de stad Tinga. Vroeger oefende Tanger grote aantrekkingskracht uit op avonturiers en louche zakenlieden uit alle windstreken.  Tanger was enige tijd de thuishaven van beroemde schrijvers zoals William S. Burroughs en Paul Bowles die hier 'The Sheltering Sky' schreef.

De kust van Tanger

Op slechts 30 minuten rijden van het stadscentrum liggen de stranden van de Atlantische Oceaan, terwijl de mediterrane kust zich op gelijke afstand naar het oosten bevindt. Beneden Cap Spartel strekken de baai en de stranden zich uit tot voorbij het Mirage-hotel, zo ver als het oog kan zien. 
De sterke golven zijn uitermate populair bij surfers. Als je aan de mediterrane kant de Al-Hoceima-weg volgt voorbij Cap Malabata, kom je prachtig heldere baaitjes en rustige stranden tegen. Enkele kilometers verder strijden de uitgestrekte stranden van Tetouan met die van Tanger om de schoonheidsprijs waaronder het strand van Oued Laou met zijn traditionele ootjes die in het zand liggen te rusten, en het strand van Cabo Negro dat uitermate geschikt is voor een ritje te paard.


U kunt de verschillende hoteltarieven combineren met onze voordelige vluchttarieven van Royal Air Maroc, zo kunt u uw eigen vakantiereis samenstellen.

Foto album Tanger

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).