+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Sydney

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Sydney boeken

Sydney is een van de populairste steden van Australië. De stad is een metropool en heeft veel bekende bezienswaardigheden. De stad is gebouwd aan de oevers van de Jackson haven en is een levendige stad. Het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge zijn het toonbeeld van Sydney. 

Sydney Opera House

De haven van Sydney is verdeeld in drie havens: North Harbour, Midden Harbour en Sydney Harbour. Op verschillende plekken kun je picknicken en op warme dagen meren er veel boten aan. Maar er is veel meer, zoals: Chinese tuinen, het Sydney Aquarium, het Maritime Museum, een theater en een bioscoop. Neem de ferry en vaar naar Bondi Beach of Taronga Zoo. Vanaf de Sydney Tower is het uitzicht op de haven fenomenaal. Het Sydney Opera House is misschien wel het meest gefotografeerde gebouw van Sydney. Naast concertzalen, theaters, een studio en een openlucht ruimte zijn er ook restaurants, cafés en winkels. De Harbour Bridge loopt vanaf de haven naar het Sydney Central Business District. Voor iedereen die het durft, de 134 meter hoge brug kan beklommen worden!

Bondi Beach

Voor musea en het beroemde Chinatown kunt u terecht in Darling Harbour. In Darling Harbour ligt ook het Sydney Aquarium, het Powerhouse Museum en het Cockle Bay Wharf en King Street Wharf (bekende uitgaansgelegenheden). Bondi Beach is misschien wel het beroemdste strand van Sydney. Het strand is populair geworden vanwege de surfcultuur. 

Sydney is een typische Australische stad. Het is een stad die je moet beleven en is een must-see tijdens een reis naar Australië. 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).