+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Stockholm

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Stockholm boekenDe inwoners van Stockholm noemen hun stad ‘s werelds mooiste. Wellicht wat chauvinistisch maar ze hebben zeker recht van spreken. De stad is mooi en rustig, prachtige stad van groen en water, gebouwd op 14 eilanden. In het hart van de stad ligt Europa's grootste en mooiste Middeleeuwse centrum: Gamla Stan. Stockholm ligt hier als een mozaïek kunstwerkje omheen, natuurschoon, water en prachtige gebouwen met elkaar afgewisseld.
 
Stockholm is een stad vol contrasten en uitermate geschikte voor een heerlijke stedenreis. Water en eilanden, historische gebouwen en moderne architectuur, korte winterdagen en lange zomerdagen.  Pak de fiets, de kajak, of nog beter: struin lekker samen door de oude straatjes. Stockholm is compact, zodat u met een citytrip bezoek al veel kunt zien en beleven. Start uw ontdekkingstocht in de smalle straatjes van de oude stad Gamla Stan. Prachtige gebouwen zoals de Riddarholmskerk en het Koninklijk Paleis trekken ieders aandacht. 

Voor de laatste trends op het gebied van mode en design moet u op het hippe en levendige eiland Södermalm zijn. Breng een bezoek aan het openluchtmuseum Skansen op het eiland Djurgården met het Vasa Museum, waar het grootste houten Vikingschip uit 1628 is tentoongesteld. Met zoveel water om u heen kunt u een boottocht maken en de stad vanaf het water bekijken.
 
Zomers is Stockholm één groot relaxparadijs, iedereen gaat naar buiten, terrassen en strandtenten zitten vol en er wordt overal gezwommen in het schone en heldere water. Voor de kust van Stockholm liggen talloze eilandjes ook wel de ‘Archipelago’ genoemd, hiernaartoe worden veel boottochten georganiseerd.
 
Uitnodigend zijn de terrasjes op de Kungsträdgarden, waar straatartiesten voor de nodige sfeer zorgen, ‘s Avonds is er een grote keuze uit restaurants, bars of een gezellig terras, Stockholm is zo'n stad die zich perfect leent voor een heerlijk weekendje weg.

Foto album Stockholm

   

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).