+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Rio de Janeiro

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Rio de Janeiro boeken

Rio de Janeiro carnaval

In Rio de Janeiro vindt u het zomercarnaval. Het carnaval is wereldwijd beroemd, het is vier dagen feest. Het hoogtepunt van het carnaval zijn de parades en de uitbundig verklede mensen. Ook voetbal is zeer belangrijk in Brazilië. Brazilië is al vijf keer wereldkampioen geweest. Het is een sport dat vaak gespeeld wordt door de kinderen op straat. Beroemde stranden in Rio de Janeiro zijn de Copacabana en Ipanema. Wanneer u Rio de Janeiro bezoekt is een dagje op het Copacabana of Ipanema strand een leuke dagbesteding. U vindt er mensen van alle bevolkingslagen, arm en rijk, jong en oud. Bezoek de Suikerbroodberg en de beroemde Corcovado met het grote beeld van Jezus de Verlosser.

Cultuur en natuur

Het Tijucawoud ligt midden in de stad, in de wijk Tijuca. Het regenwoud is handmatig aangelegd en is het grootste woud ter wereld dat midden in een stad ligt. Rio ligt in een baai, de zee is hierdoor altijd dichtbij. Ook de natuur is nooit ver weg. Naast het Tijucawoud heeft Rio de Janeiro ook de botanische tuin Jardim Botânico. De wijk Lapa biedt interessante bezienswaardigheden. Als u dan toch in Lapa bent kunt u een heerlijk avondje uitgaan. Het Passeio Público, is een van de mooiste parken in Rio de Janeiro. Deze ligt ook in Lapa. Een van de artistieke hoogtepunten in Lapa is de kleurrijk betegelde trap. Deze trap is van kunstenaar Jorge Selarón. Het nachtleven van in Lapa is bruisend te noemen. Ieder weekend is het feest op straat en overal hoor je de muziek van forró, choro, smba en axé. 

Het paradijs ligt op slechts 3,5 uur van Rio de Janeiro. Elke Carioca (inwoner van Rio) zal u wijzen naar Ilha Grande als het paradijs ter sprake komt. Trek zeker een paar dagen uit om het prachtige, autovrije Ilha Grande te ontdekken. U kunt hier bijkomen van alle drukte uit Rio de Janeiro. 

Dans de Samba en ontdek de prachtige cultuur en natuur van Rio de Janeiro. Boek snel uw vliegticket naar deze indrukwekkende stad. 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).