+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Paramaribo

Vliegticket Paramaribo boeken

 

Culturele hoofdstad

Al eens gedacht aan een vakantie naar Suriname? Dit Zuid-Amerikaanse land heeft een prachtige natuur en een meer dan bruisende cultuur! Trek hier door de jungle, geniet van de heerlijke Surinaamse gerechten en ontdek de mooie hoofdstad Paramaribo welke is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De huizen in Paramaribo zijn bijna allemaal volledig van hout. Cultuur genoeg in Paramaribo, zoals de Sint petrus en Paulus Kathedraal. Dit is het grootste gebouw van Latijns-Amerika. Fort Zeelandia is een Nederlands fort, tegenwoordig is het ingericht als een museum. Ook Fort Nieuw-Amsterdam is ingericht als openluchtmuseum. Het Onafhankelijkheidsplein ligt in de historische binnenstad in de buurt van de Surinamerivier. Rondom het plein staan belangrijke gebouwen, zoals het presidentieel paleis, Gouverneurshuis, Ministerie van Justitie en Politie en de Congreshal. U kunt de historische waterkant ook zeker niet missen. 

De keuken van Suriname is zeer gevarieerd, bekende gerechten zijn roti en kousenband. De Oosterse keuken is heel populair in Paramaribo en er zijn dus ook veel Oosterse gerechten te vinden. Naast heerlijk eten kunt u ook goed ontspannen in Paramaribo. U kunt bijkomen op White Beach of gaan zwemmen in de Colakreek. 

Een vakantie in Suriname staat voor een onvergetelijke ervaring!

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).

Foto album Paramaribo