+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Orlando

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Orlando boeken

Pretparkhoofdstad van Amerika

Orlando, gelegen in het centrum van Florida, is het andere gezicht van Florida, namelijk dat van de spectaculaire pretparken. Ze horen bij een stad waar ontspanning en plezier de boventoon voeren. Nergens ter wereld vindt je meer pretparken zo dicht bij elkaar. 

De volgende pretparken kunt u o.a. in en rondom Orlando vinden: 

- Walt Disneyworld met o.a. het Magic Kingdom: een sprookjespark met allerlei thema’s zoals Adventureland en Fantasyland. Epcot Center toont een soort permanente wereldtentoonstelling. MGM Studio’s, biedt u een rondleiding door de filmwereld, met een kijkje achter de schermen van o.a. een tekenfilm. Animal Kingdom, is ’s werelds grootste dierenthemapark. In het park kunt u een heuse safaritocht maken of teruggaan naar de tijd van de dinosaurus. Een gigantische boom ‘The Tree of Life’ domineert het centrum van dit park en in Downtown Disney kunt u gratis het grote winkelcomplex bezoeken.  
- SeaWorld: is een combinatie van pretpark en dierenpark. In het dierenpark kunt u o.a. de geweldige orkashow gaan bekijken. Tevens vinden veel evenementen plaats in SeaWorld.  
- Universal Studio’s: maak een rondrit door de filmstudio’s met vele live shows.
- Wet ’n Wild: een waterpark met diverse adembenemende glijbanen.

Meer Orlando

Florida is een all seasons bestemming. Door de fantastische golfbanen is het ook ’s winters een fantastische plek. Ook ’s avonds is het goed toeven in Orlando, bijvoorbeeld in Downtown Orlando, een gezellig uitgaanscentrum met o.a. Club Paris van Paris Hilton, of het uitgaanscentrum van Disney, Pleasure Island, waar u o.a. kunt swingen op de muziek uit de 70’er jaren. Ook City walk bij Universal Studio´s is een zeer de moeite van het bezoeken waard. 

Foto album Orlando

  

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).