+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Moskou

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Moskou boeken


Indrukwekkend Moskou

Moskou telt zo’n 10 miljoen inwoners en is daarmee de hoofdstad van Rusland. Moskou zal zeker een grote indruk achterlaten. De brede straten met stenen blokken, de Sovjetgebouwen, het bekende Rode plein en het Kremlin zijn een aantal symbolen van de stad Moskou. Je kunt er zo een aantal weken vertoeven zonder je te vervelen. 

Bezienswaardigheden Moskou

Maar tijdens UwStedentrip is het bezoeken van de mooiste en bekendste bezienswaardigheden het ultieme Moskou. Zoals de blikvanger van het Rode plein, de Basiliuskathedraal. De kathedraal werd gebouwd in opdracht van Ivan de Verschrikkelijke. De architect Postnik Jakolev heeft een prachtige kathedraal ontworpen met uivormige torentjes alle kleuren van de regenboog. In het centrum van de stad bevindt zich het Kremlin. Het Kremlin is een groot complex bestaande uit paleizen, kathedralen, parlementsgebouwen, parken, musea, een theater en bezienswaardigheden zoals de Tsarenklok en het Tsarenkanon. U kunt zich prima een hele dag vermaken in het Kremlin. Niet alle delen van het Kremlin zijn gangbaar, omdat een deel nog gebruikt wordt door de regering.

Wanneer u de metro neemt in Moskou, zult u verbaasd staan. De ondergrondse metro’s lijken net paleizen. De stations bestaan uit marmer, brons, glas en nikkel en er zijn prachtige beeldhouwwerken, wandschilderijen en mozaïeken. Het oude Rusland kunt u ervaren in musea zoals het Leninmausoleum. Voor entertainment zit u goed in Moskou. De stad staat bekend om zijn opera en ballet. Wilt u de avond op een wat minder klassieke manier doorbrengen? Moskou is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot uitgaansparadijs. Casino’s, clubs en leuke cafés en restaurants. Drink een lekkere wodka en gaan. 

Foto album Moskou

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).