+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Montreal

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Montreal boeken

Montreal is een prachtige stad die gesticht is in 1642 door de Franse. Tegenwoordig spreekt het merendeel van de stad nog steeds Frans. De stad staat ook bekend om het feit dat er heel veel kerken te vinden zijn. Een van de bekendste kerken is toch wel de Notre-Dame van Montreal. De kathedraal dateert uit 1824 en is gebouwd door de architect James O’Donnell. Ook het prachtige stadhuis van Montreal is zeker niet te missen! Het Hôtel de Ville heeft een prachtige architectuur en is zeker een bezoekje waard.

 

Wat zo bijzonder is aan Montreal, is dat ondanks dat het heel koud kan zijn in de stad, bewoners vaak niet eens buiten hoeven te komen om hun dagelijkse bezigheden uit te voeren. Montreal beschikt namelijk over het grootste ondergrondse stelsel te wereld. In deze ondergrondse wereld zijn zo’n 1600 winkels, 200 restaurants, entertainment zalen en hotels te vinden die allemaal in verbinding staan met de universiteit, de bibliotheek en zelfs kantoren. 

 

Geniet als laatste nog even van de rust in de Botanische tuinen van Montreal. In deze tuin zult u verschillende culturen tegenkomen. Van Chinese tuinen tot de Japanse bonsaiboompjes. Ideaal om de drukte te ontsnappen.


Foto album Montreal


stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken   

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).