+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Milaan

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Milaan boeken


Kilometers lang hetzelfde beeld: winkels, winkels en nog eens winkels. Het mag duidelijk zijn, Milaan is een modestad én the place to be voor shop-a-holics. Milaan is het mekka voor mode en design. De stad lijkt wel één grote catwalk. Een goed startpunt voor een shoptoer is het Piazza del Duomo, het hoofdplein van de stad, waar ook de Dom van Milaan staat. Dit plein grenst aan de Galleria Vittorio Emanuele II, een historische winkelgalerij met restaurants, cafés en een aantal goede boekwinkels. Op het Piazza del Duomo sta je midden in De Gouden Driehoek. Deze bestaat uit de Monte Napoleone, de Via Manzoni en de Via Della Spiga. In dit gebied vind je de kleding van de grote merken, zoals Dolce & Gabanna, Gucci en Giorgio Armani.
 
The Milaan Sale is zeer populair, er zijn 2 periode's: Summer sale begint op de 1e zaterdag van de maand juli en de Winter sale start op de 1e zaterdag van maand januari.
 
Maar er is meer te zien en te beleven dan mode. Geniet van de prachtige kerken, treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci.  Zo kun je één van de beroemdste kunstwerken ter wereld bekijken, namelijk Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, deze fresco is te zien in de Santa Maria Dell Grazie. Een ander hoogtepunt: het Museum Poldi Pezzoli onder meer met werk van de Italiaanse meesters Michelangelo en Sandro Botticelli.
 
Moe van dat alles? Dan is het tijd om een hapje te eten. Goede restaurants zijn er genoeg, maar je moet wel even zoeken. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, anders eindig je waarschijnlijk in een restaurant in een winkelstraat. En dat kan beter! Ga bijvoorbeeld eens naar de Ripa di Porta Ticinese. Hier zitten – naast leuke, alternatieve boetiekjes - diverse knusse eetgelegenheden en dito bars. Hetzelfde geldt voor de Via Vigevano, die parallel aan de Ripa di Porta Ticinese loopt.
 
Ook leuk: de kunstenaarswijk Brera en dan vooral de Via Brera.

Foto album Milaan


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).