+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Marrakech

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Marrakech boeken


Magisch Marrakech

Marrakech is een van de grootste steden in Marokko; het is een van de vier zgn. koningssteden.
 
Omgeven door palmbomen en het prachtige Atlasgebergte, kan deze oude koningsstad met recht een juweel genoemd worden. Elke avond zijn er op het Djemaa el Fna plein, in het hart van de stad, slangenbezweerders, waarzeggers en vuurspuwers te vinden. Een compleet spektakel waarbij het sprookje van 1001 nacht tot leven komt. Het betoverende oude stadscentrum heeft zijn koninklijke en indrukwekkende uitstraling van weleer bewaard en is voor heel wat toeristen een geliefkoosde citytrip bestemming.

Deze stad is zeer overzichtelijk, eenmaal binnen de prachtige stadsmuren, in de medina, kan je alles te voet afleggen.

De charme van het oude stadsgedeelte, de medina, laat niemand onberoerd. Je kunt er uren in verdwalen zonder ooit verveeld te geraken door de sfeervolle, smalle straatjes en steegjes die keer op keer weer blijven verrassen. Ook de soeks zijn een heus labyrint voor wie er voor het eerst komt, maar de talloze kraampjes met prachtige ambachtelijke spullen doen je graag vergeten dat je de weg kwijt bent. Een bezoek aan het Mausoleum voor de Sultans, het Palmenbos zijn er ook heel wat paleizen, moskeeën en andere indrukwekkende monumenten te bezichtigen.

Bezienswaardigheden Marrakech

Behalve de imposante gebouwen, zorgen ook de paradijselijke tuinen voor vreugdekreten bij de bezoekers. Zo zijn de Menaratuinen een veelbezochte plaats door verliefde koppels, maar laat dat je zeker niet tegenhouden deze tropische tuin te bezoeken, zelfs als je niet verliefd bent. De prachtige kiosken, sfeervolle waterbekkens en indrukwekkende planten- en boomsoorten garanderen voortdurende verwondering en betovering.

Niet alleen voor cultuurliefhebbers is deze stad een aanrader, deze stad biedt ook voldoende vertier voor wie het uitgaansleven wil ontdekken. Ook ’s avonds is Marrakech een fijne plaats om te vertoeven. Geniet je van een heerlijke muntthee in een van de vele theesalons, zoek je liever een hippe nachtclub of snuif je liever de sfeer op op Jemaa-el-Fna? Het aanbod is ruim en heeft beslist voor elk wat wils. 

Marrakech is het centrum van cultuur en bezienswaardigheden die u zelf kunt ontdekken, ontdek Marrakech tijdens uw stedenries nu zelf en laat u betoveren.

Foto album Marrakech


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).