+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Los Angeles

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Los Angeles boeken


City of Angels

De op een na grootste stad van de Verenigde Staten, metropool aan de westkust, staat bekend om de aanwezigheid van de filmindustrie van Hollywood. De ‘City of Angels' biedt eindeloos veel mogelijkheden en je kunt je er dan ook prima vermaken.
 
Iedereen zal wellicht ergens ook een beeld hebben van de stad. Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard, Disney World, Universal Studios,… Allen staan ze voor wat Los Angeles tot wereldstad van vandaag maakt. Denk aan de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills, de luxe winkels en de fantastische stranden van Santa Monica, Venice beach of Malibu, waar het heerlijk vertoeven is.

Wereldstad LA

Verder heeft de stad ook eindeloos veel mogelijkheden voor wie de winkelmogelijkheden wil ontdekken. Van basic en goedkoop tot super chique en voor veel mensen onbetaalbaar, een must zien tijdens deze citytrip naar LA is Rodeo Drive. Hier vindt u echt de meest sjieke winkels van de wereld en voor autoliefhebbers een waar paradijs (Ferrari's, Roll's Royce's, Maserati's etc), Los Angeles heeft het allemaal. 
Wie van cultuur houdt, kan talrijke musea en exposities bezoeken die kunst van de prehistorie tot vandaag herbergen. Het aantal concerten, dansvoorstellingen, bioscoopvertoningen, theaterproducties, opera's en cabaretshows die er dagelijks in première gaan is niet bij te houden. 

Een wereldstad als LA beschrijven doet altijd afbreuk aan de echtheid, want het is een van die steden die u zelf moet ontdekken. Voor iedereen heeft de stad immers een andere betekenis, maar de indruk is altijd even groot.

Foto album Los Angeles


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).