+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Londen

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Londen boeken


Londen is een typisch voorbeeld van een stad die kans heeft gezien om gezellig te blijven, Londen heeft die onverklaarbare aantrekkingskracht.
 
In welke andere stad dan Londen wordt je in jacquet bediend, zoals bij Fortnum and Mason? En in welke andere stad dan Londen vind je een warenhuis als Harrods, het grootste enwellicht het voornaamste warenhuis ter wereld? Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld met zoveel perfect onderhouden historische bouwwerken zoals de Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen en Houses of Parliament. Het maken van een wandeling langs de Theems is een goede manier om Londen te zien. The Houses of Parliament, Londen Eye, de Tower Bridge, allemaal komen ze voorbij en stuk voor stuk zijn ze meer dan de moeite waard. Er isgeen stad met zoveel winkels, waaronder talloze speciaalzaken voor de meest uitlopende, soms wonderlijke artikelen. Ook ’s avonds is er veel te genieten, veel gebouwen en bruggen zijn schitterend verlicht.
 
In een half uur heel Londen bekijken en bij helder weer eventueel ook nog 13 voetbalstadions, 36 bruggen, 3 luchthavens en 7 graafschappen? Het is allemaal mogelijk door simpelweg in de London Eye te stappen, het grootste reuzenrad ter wereld. Een ritje in een van de gesloten capsules duurt maximaal 30 minuten. Het rad draait zo langzaam dat het voor in- en uitstappers niet stilgezet hoeft te worden.
 
U kunt ook naar een wervelende show of een musical van wereldniveau in één van de veertig theaters van Londen. Kortom, Londen heeft genoeg mogelijkheden om het dag en nacht naar uw zin te hebben.

Foto album Londen
Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).