+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Kuala Lumpur

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Kuala Lumpur boeken

 

De bruisende hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, is een populaire bestemming. De leukste bezienswaardigheden en attracties van Kuala Lumpur bevinden zich in de Golden Triangle. Een van de populaire bezigheden van de lokale bevolking in Kuala Lumpur, is het bezoeken van de enorme shopping malls. Kuala Lumpur staat namelijk internationaal bekend als een shopwalhalla. In het centrum zijn tientallen luxe winkelcentra met elk honderden winkels. Shopliefhebbers zullen dan ook zeker slagen tijdens een vakantie in Kuala Lumpur. De skyline van Kuala Lumpur wordt gedomineerd door de Petronas Towers. 

Shop walhalla

Naast de grote shopping malls is Kuala Lumpur ook een stad van contrasten. Naast de moderne wolkenkrabbers staan prachtige oude gebouwen van vroeger. De moderne winkelcentra worden afgewisseld met simpele kraampjes langs de weg.  In de wijk Brickfields kunt u alle zintuigen loslaten. Er hangt een aroma van verschillende geuren in de lucht en de vele eetstalletjes serveren typische Zuid-Indiase en Sri Lankaanse gerechten. Daarnaast zijn er ook prachtige tempels met hindoegoden. Brickfields kan met zekerheid de kleurrijkste buurt van Kuala Lumpur genoemd worden. 

Natuur en eten in Kuala Lumpur

Op ongeveer 15 km van Kuala Lumpur bevinden zich de populairste hindoeheiligdommen buiten India: de Batugrotten. De grotten zijn beschilderd met kleurrijke afbeeldingen van hindoegoden. Als u van natuur houdt kunt u terecht in een van de drie natuurgebieden in de buurt van Kuala Lumpur. 

Laat u in Kuala Lumpur verleiden door de heerlijk geurende eetkraampjes. Er is volop keuze en het is altijd een drukte van belang bij de kraampjes. Trek een paar dagen uit om de hoofdstad van Maleisië te ontdekken. 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).