+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Kaapstad

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Kaapstad boeken

Moederstad

Kaapstad ligt verschuilt in een mooie baai, met daarachter de ruim duizend meter hoge, platte Tafelberg. De Tafelberg rijst boven de wolkenkrabbers uit en maakt het uitzicht over Kaapstad uniek. De berg scheidt het centrum en het Waterfront van de armere wijken en townships die achter de berg ligt. Een klim naar de top van de Tafelberg kan meteen van de bucket list afgestreept worden! 

Het centrum van Kaapstad is compact. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. In Kaapstad kunt u de donkere geschiedenis van de apartheid ontdekken in vele musea of bekijk de vele kunstcollecties en architectuur uit de koloniale tijd. In de directe omgeving van Kaapstad liggen mooie natuurparken en in de wijngebieden kunt u heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn proeven. Een aantal unieke activiteiten in en rondom Kaapstad is het bezoeken van een township of het Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten. 

Kaapstad en natuur

De prachtige natuur van Zuid-Afrika biedt mooie uitzichten. Bezoek Kaap de Goede Hoop en Cape Point. Veel flora en fauna is in dit park te ontdekken via de verschillende wandelpaden. Vanuit het Kirstenbosch National Botanical Garden heeft u uitzicht over Kaapstad en de Hottentots Holland Mountains. In deze prachtige tuinen staan inheemse planten, bloemen en struiken. Met de Cape Town Pass krijgt u toegang tot 50 attracties in Kaapstad. Rijd een deel van de tuinroute, de uitzichten tijdens deze rit zullen u altijd bij blijven. Een gemakkelijke manier om de stad te ontdekken is met de fiets. De opties in Kaapstad zijn eindeloos en vervelen is geen optie!

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).