+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Johannesburg

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Johannesburg boeken

Johannesburg is de op een na grootste stad van Afrika. De mensen van Johannesburg noemen hun stad Joburg of Jozi. Of u nu op zakenreis gaat, op zoek naar culturele ervaringen, een adrenaline rush of gewoon wilt ontspannen, Johannesburg heeft het allemaal. Johannesburg is een combinatie van natuur en stad. De stad is het financiële hart van Zuid-Afrika. De roerige geschiedenis van Zuid-Afrika is hier goed terug te vinden. Bezoek het Nelson Mandela National Museum en het Apartheid Museum en leer meer over deze geschiedenis. 

Ten zuiden van Johannesburg ligt het hart van de stad: Soweto. Wat begon als een buitenwijk voor mijnwerkers en zwarte arbeiders, groeide uit tot het symbool van de strijd tegen de apartheid. Soweto is een wijk met grote contrasten. Van zeer armoedige krottenwijken tot prachtige villa’s met de duurste spullen. Veel van de antiapartheidsstrijders hebben in Soweto gewoond. Nelson Mandela en Desmond Tutu woonden beiden in Vilakazi Street. 
Wanneer u de stad zat bent ga dan naar het Krugerpark. Wie vanaf Johannesburg naar het Krugerpark rijdt, heeft prachtige uitzichten onderweg. Neem zeker de Panoramaroute, geen andere stukje Afrika is zo mooi als deze. 

De dierentuin van Johannesburg is verdeeld in verschillende gebieden. Zo is er the heart of Africa, Amazonia, spice route, extreme environments en het grootste gedeelte van het park is de Southern Safari. Er kan overdag door het park gelopen worden, maar er zijn ook speciale nachtrondleidingen. De grotten van Sterkfontein liggen op ongeveer 50 km van Johannesburg. In deze grotten zijn resten gevonden van mensen uit de oudheid. In het bezoekerscentrum kan uitleg gevonden worden van de vondsten, foto's, voorbeelden van vondsten en er zijn interactieve exposities.


Johannesburg is een interessante en bruisende stad. Ontdek Zuid-Afrika met een reis naar Johannesburg!

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).