+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Istanbul

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Istanbul boekenIstanbul is de enige stad die is gebouwd op twee continenten; Europa en Azië. Vanwege deze ligging is het een smeltkroes van culturen. In de stad aan de Bosporus zijn talloze moskeeën - waaronder de beroemde Aya Sofia - maar ook vindt u hier prachtige paleizen en kunt u genieten van de mix tussen oost en west.
 
Wandel 's avonds over een van de vele bruggen die over de Gouden Hoorn zijn gebouwd en bezoek de beroemde Grand Bazaar, waar u ontelbaar veel winkeltjes en kraampjes vindt die u steeds weer zullen verrassen. Geniet van de scherpe geur van de oosterse kruiden en sta versteld van het drukke verkeer.
 
Als u ‘s avonds door de stad slentert zult u begrijpen waarom Istanbul met recht ook wel de stad van 1001 nachten wordt genoemd, en  waarom de Turkse keuken tot de besten ter wereld behoort. Niet alleen zijn de zonsondergangen in de stad onvergetelijk, ook de verlichte bezienswaardigheden tijdens UwStedentrip laten een verpletterende indruk achter.
 
Maar Istanbul is meer, Istanbul is ook hip en trendy met een bruisend uitgaansleven in het nieuwe gedeelte. Kortom, laat u meevoeren tijdens deze stedenreis door de stad die al meer dan tweeduizend jaar velen tot de verbeelding spreekt.

Foto album Istanbul


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).