+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Hamburg

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Hamburg boeken

Hanzestadt

Hamburg, bekend om zijn haven, is een moderne stad met een historische binnenstad. Wanneer u in Hamburg bent tijdens UwStedentrip is een havenrondvaart een aanrader! Het is altijd een goed begin van uw reis. U heeft de keuze uit tientallen schepen, de een nog mooier dan de ander. Wanneer de kade weer is bereikt, kunt u een vers visje eten bij een van de restaurants op de kade. Loop na het warme visje door naar het centrum en maak een ontspannende wandeling door de oude binnenstad.  De binnenstad staat vol met handels- en woonhuizen uit de 17e, 18e en 19e eeuw. 

Bezienswaardigheden Hamburg

Typisch Hamburg is de historische Speicherstadt. Dit complex met pakhuizen is het grootste klassieke baksteenarchitectuur ter wereld. Loop over de boulevard richting het Hamburg Cruise Center. Vanaf de uitkijktoren ViewPoint bij het Cruise Center heeft u een prachtig uitzicht op het maritieme gebeuren. 

Het stadsgedeelte St. Pauli heeft een alternatief sfeertje met als hoogtepunt de Reeperbahn. Reeperbahn staat bekend als ‘sündige Meile”, wat staat voor zondige mijl. Bezoek de Reeperbahn zelf om erachter te komen waar dit voor staat. Elke zondag vindt de Fischmarkt plaats in Altona, dat elke keer weer een spectaculaire gebeurtenis is. Voor een dagje shoppen biedt de Jungfernstieg de ultieme belevenis. Geniet van de Hanzestad zoals de inwoners van Hamburg hier ook elke dag van genieten. Ontdek het zeeleven, maar ook de historie die te zien is in de gebouwen. Hamburg heeft het allemaal! 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).