+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Edinburgh

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Edinburg boeken


Edinburgh is fraai gelegen op de Schotse heuvels en een opwindende stad voor een citytrip, de Schotse hoofdstad Edinburgh is "typical Scottish". Je oriënteren in Edinburgh is niet zo moeilijk. Zo zie je het Edinburgh Castle zo’n beetje uit elke hoek van de stad. En dan is er de Royal Mile, deze brede middeleeuwse straat deelt het oude centrum in tweeën en loopt steil omhoog, de Royal Mile is een aaneenschakeling van oude straten tussen het beroemde Edinburgh Castle en het Palace of Holyroodhouse.
 
Een wandeling langs de Royal Mile biedt de mogelijkheid om te zien hoe de kleding met de bekende Schotse ruit, de kilts en de doedelzakken worden gemaakt. In de talloze pubs kunt u genieten van de vele Schotse biersoorten en in het Heritage Centre wordt uit de doeken gedaan hoe de Schotse whisky wordt gedistilleerd. 

Tegelijkertijd is Edinburgh een stad met allure: Princes Street en George Street zijn luxe winkelstraten in The Old Town, het oude gedeelte van de stad. Rust is ook te vinden in de Schotse hoofdstad, bijvoorbeeld in de parken of op de heuvels, waar u een prachtig uitzicht op Edinburgh heeft.
 
Maar Edinburgh is vooral ook een stad van vermaak. Van concerten tot Schotse avonden waar genoten kan worden van doedelzakmuziekVerder is Victoria Street bekend vanwege haar imposante en prestigieuze winkelgalerijen. Bezoek tijdens deze Edinburg stedenreis u in ieder geval het kasteel met zijn kerkers en de Schotse kroonjuwelen.
 
Het enorme aanbod aan kunst en cultuur, musea, festivals en genoeglijke pubs, het is niet verwonderlijk dat Edinburgh Londen naar de kroon steekt als toeristische citytrip bestemming.

Foto album Edinburgh


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).