+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Dubai

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Dubai boeken Luxeoord in de Arabische golf. 
 
Citytrips naar Dubai zijn hot, waarschijnlijk net zo hot als het mini staatje zelf. Het is de snelst groeiende stad ter wereld, waar het bruist van de nieuwe ideeën.
 
Dubai is als citytripbestemming een heuse hit aan het worden. Steeds meer mensen ontdekken deze hypermoderne stad, die de hoofdstad is van het gelijknamige emiraat. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden. Dubai, één van de zeven staatjes van de Verenigde Arabische Emiraten, ligt aan de zuidkust van de Perzische Golf. De staat Dubai bestaat grotendeels uit de gelijknamige hoofdstad. Veel mensen denken dat Dubai de hoofdstad is van de VAE, maar dat is Abu Dhabi.
 
De stad bestaat uit twee delen: het sfeervolle, oude stadsgedeelte met zijn smalle straatjes en gezellige marktjes, en het kosmopolitische en ultramoderne nieuwe gedeelte waar de toeristische topattracties niet op één hand te tellen zijn. Dubai is een stad waar alles mogelijk is. De vreemdste projecten worden er gerealiseerd, de woestijn en oceaan worden omgevormd tot luxeoorden van plezier en entertainment. Als je weet dat het enige zevensterrenhotel ter wereld zich in deze stad bevindt, dan krijg je wellicht al een vermoeden van het feit dat de sky de limit is in Dubai. Enkele jaren terug werd zelfs een ski-oord in de woestijn aangelegd.
 
Er wordt volop geïnvesteerd om de stad nog aantrekkelijker te maken voor toeristen, dus dat belooft voor de toekomst. Maar wacht vooral niet, want Dubai is nu al een topfavoriet onder de stedenreis bestemmingen.
 
De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam. Niet onbelangrijk is dat echt alles aanwezig is. Strand, zee, en voor winkelfanaten is Dubai een paradijs, de winkels zijn er taksvrij dus je krijgt meer waar voor je geld. Je kan uren slenteren in een van de vele oude souks of opteren voor de trendy shoppingcentra waar je werkelijk alles vindt wat je maar kan bedenken. Verder heeft Dubai een rijk culinair aanbod en is het nachtleven ronduit spetterend.

Dus zin in veel luxe en dito zoveel zon? Boek dan een citytrip naar Dubai en je wensen worden vervuld. De ‘Parel in de Arabische Golf’ heeft ongelooflijk veel te bieden op het vlak van historische sites, cultuur, winkelen en woestijnattracties.

Foto album Dubai


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).