+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Buenos Aires

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Buenos Aires boeken

Het Parijs van Zuid-Amerika

Welkom in het Zuid-Amerikaanse Parijs! Buenos Aires is de bruisende hoofdstad van Argentinië. Struin over de boulevards, pleinen en bezoek de prachtige paleizen. Het is de stad waar de tango geboren is en nog veel beoefend wordt. Een show bijwonen is een grote aanrader. Het is ook erg leuk om een wandeltocht te maken door de stad, dit is een gemakkelijke manier om Buenos Aires te ontdekken. Begin bij het centrale plein van Buenos Aires: Plaza de Mayo. Hierna kunt u doorlopen richting leuke bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld de Obelisk. De Obelisk werd opgericht om de 400e verjaardag van Buenos Aires te herdenken. Het Colón Theater is naast het Sydney Opera House het grootste theater op het zuidelijk halfrond. U kunt een rondleiding nemen en het prachtige gebouw bekijken.  

De kathedraal is een mooie neo-klassieke katholieke kerk. In de kathedraal worden overblijfselen bewaard van General José de San Martin. Deze generaal heeft het land bevrijdt van de Spanjaarden en is een nationale held. De Torre Monumental, of de Torre de los Ingleses is gebouwd voor de 100ste verjaardag van de revolutie. Iedereen die van cultuur en kunst houdt kan een blik werpen in de lokale musea. Buenos Aires heeft veel interessante musea. Kunst is te zien in het bekende Museo Nacional de Bellas Artes. Het Museo Nacional de Arte Decorativo is zowel op architectuur gebied als de inhoud prachtig. Evita was en is een van de bekendste personen in Buenos Aires. In het Museo Evita vindt u verschillende secties, waarin elk deel een ander stukje van haar leven laat zien. 

U kunt goed shoppen in Palermo Viejo, San Telmo en de straat Florida. Naast deze leuke winkelstraten zijn er ook een aantal grote winkelcentra in de stad. San Telmo is een sfeervolle wijk met vele barretjes, antiekwinkeltjes, galerijen en ateliers. Maar een dagje strand kan uiteraard ook in Buenos Aires. De stad ligt aan de Atlantische Oceaan en heeft een aantal prachtige stranden. Dans de tango en geniet van een heerlijk mals stukje biefstuk en laat u verassen door Buenos Aires. 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).