+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Boston

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Boston boeken

Bewandel het bekende Freedom Trail in Boston die begint bij Boston Common, het oudste park van de Verenigde Staten, en eindigt bij het Bunker Hill Monument. Dit pad is aangegeven met een rode lijn en brengt u langs verschillende historische plekken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de onafhankelijkheidsstrijd van de Amerikanen. Zo komt u bijvoorbeeld langs de plek waar de Boston Massacre heeft plaatsgevonden. Ook komt u langs de eerste openbare school van Amerika waar zelfs Benjamin Franklin ook nog op heeft gezeten. Bent u een kunstliefhebber, vergeet dan zeker niet om langs het Museum of Fine Arts te gaan. Hier vindt u kunst uit verschillende soorten culturen, zoals de Amerikaanse cultuur maar ook de Europese, Chinese en Maya cultuur kunt u hier vinden. 

Quincy Market is de plek om even te genieten van de straatartiesten, het lekkere eten wat hier verkocht wordt of om simpelweg nog een paar leuke aankopen te doen bij een van de vele winkeltjes.

Bent u meer geïnteresseerd in historische avonturen, dan is de USS Constitution misschien wel iets voor u. Dit 18e eeuwse schip was een van de eerste schepen van de Amerikaanse marine en is nu nog steeds te bezichtigen. Tegenover het schip vindt u een museum waar u veel zult leren over de geschiedenis van dit schip.

Na al deze activiteiten kunt u nog even uitrusten in de prachtige botanische tuinen van Bosten, The Bosten Public Garden. 


Foto album Boston


stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).