+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Boedapest

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Boedapest boeken


Parijs van Noord-Europa

De prachtige stad aan de Donau wordt ook wel het Parijs van Oost-Europa genoemd en biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke stedentrip! Boedapest wordt gesplitst in twee stadsdelen door de ligging aan de rivier.

Boeda 

Het hoger gelegen westelijk deel, Boeda, herbergt de mooiste kastelen en het prachtigste uitzicht over de hele omgeving. Ook zijn hier nog vele authentieke restaurantjes en smalle, kronkelige straatjes te vinden. Het letterlijke hoogtepunt is de Gellertberg. Om hier te komen zal u ruim 300 meter hoogteverschil moeten overbruggen maar dan heeft u wel een prachtig uitzicht. Geen zin om het hele eind weer terug te lopen? Dan neemt u gewoon de kabelbaan. Deze brengt u naar de voet van de berg, aan de oever van de Donau, alwaar u de oversteek kunt maken naar het andere deel van de stad.

Pest 

Het lager gelegen oostelijk deel van de stad, Pest, heeft weer een heel ander aanblik dan Boeda. Hier is het voornamelijk vlak. De straten zijn breed en een stuk drukker. Wandel hier door de Joodse wijk en bezoek het bekende Heldenplein. Natuurlijk kan het beroemde parlementsgebouw niet worden overgeslagen en moet u eigenlijk ook een bezoek brengen aan een van de vele badhuizen die de stad rijk is.
 
Boedapest kent twee gezichten en heeft daardoor veel te bieden. Een stedentrip naar deze stad zal u zeker niet teleur stellen!

Foto album Boedapest


Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).