+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Berlijn

Heen:
Bevestig alle leeftijden van de kinderen op het moment van de reis:
Meer opties

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Vliegticket Berlijn boekenDe Duitse hoofdstad is een geweldige stad om te bezoeken tijdens een stedenreis. In de grootste stad van het land wonen ruim 3 miljoen mensen en is daarmee ook een van de grootste steden van Europa. De nabije geschiedenis heeft een grote impact gehad op de stad. Tijdens WO II is het grootste deel van Berlijn verwoest en na deze periode zorgde de welbekende Berlijnse Muur voor een scheiding tussen het communistische oosten en het kapitalistische westen van de wereld. Berlijn is een stad van uitersten.

Bezoek tijdens uw stedentrip bijvoorbeeld de Brandenburger Tor, met naastgelegen Holocaust gedenkplaats. Loop over 'Unter den Linden' en de Friedrichstrasse. Proef de sfeer op het Alexanderplatz en bekijk Berlijn van enorme hoogte door de Fernsehturm te trotseren. Deze televisietoren werd door het Stasi-regime gebouwd als symbool om aan het westen te laten zien dat het communisme floreerde.

De andere kant van de stad herbergt weer hele andere bezienswaardigheden. Wandel door de enorme Tiergarten, het stadsbos dat centraal in de stad is gevestigd. Hier bevindt zich tevens de bekende Berliner Zoo en de Siegessäule. Verderop kunt u winkelen op de Kurfürstendamm en een bezoek brengen aan het warenhuis KaDeWe.

Ook is Berlijn het middelpunt van artistieke kunst en zijn er door de hele stad heen heel diverse uitgaansgelegenheden. Wanneer u van geschiedenis houdt of gewoon een prachtige stad wilt bezoeken: Berlijn heeft in alle opzichten een hoop te bieden!

Foto album Berlijn


stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken

 

Voordelige vliegtickets

 Eenvoud: Wij tonen in 1 overzicht alle beschikbare vluchten
 Transparant: Geen verborgen kosten, geen verrassingen
 Flexibel: Ochtend, avond, middag vlucht? non-stop of met stop, vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf?
 Keuze: Honderden vliegtickets, van alle traditionele luchtvaartmaatschappijen
 Goedkoop: Door onze no-nonsense aanpak en inkoopkracht kunnen wij u scherpe vliegtickets tonen
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Vertrouwd: U kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen (Master-Visa-American Express).