+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Spanje rondreizen
Spanje staat natuurlijk bekend om de vele uren zon en de lange brede stranden. Maar Spanje is meer dan alleen zon, zee en strand. Spanje heeft een enorme rijkdom aan cultuur, historie en natuur. De prachtige stranden zijn alom bekend maar belichten slechts één aspect van dit mooi land. Het resultaat hiervan is terug te vinden in veel van de zuidelijke steden van Spanje. Prachtige, oude monumenten, die afstammen uit de tijd dat Noord Afrikanen, Moren, heersten in Spanje. Maar niet alleen de architectuur van Spanje is prachtig om te zien. Het landschap van Spanje is divers en eveneens prachtig. Spanje heeft daarnaast ook een uitgebreide keuken met vele soorten tapas, zeevruchten, olijven, wijn en sherry. Wat uw reden ook is om te gaan, Spanje heeft het allemaal. De rondreizen van Nova Vakantiereizen bieden u de mogelijkheid om Spanje echt te leren kennen door u langs de mooiste plekjes van het land te voeren.

Hotel rondreizen

Spanje is een zeer divers land. Nova Vakantiereizen biedt u de gelegenheid om kennis te maken met de schilderachtige landschappen, fraaie monumenten en de rijke geschiedenis. Wij hebben 4 rondreizen uitgestippeld, die allen hun eigen imago hebben en u een fantastische indruk geven van dit prachtige Zuid Europese land.


Ga naar hotel rondreizen

Bestemmingsinformatie

Onze rondreizen voeren u door o.a. Andalusië. Deze regio staat bekend om vele aspecten, waarvan velen bepalend zijn geweest voor het imago van Spanje. Onder andere de flamenco, sherry en de sombrero. In Andalusië treft u veel interessante steden met een rijke geschiedenis. Lees hier meer over de belangrijkste steden van Andalusië en andere regio's.


Ga naar bestemmingsinformatie

Paradores rondreizen

Paradores zijn te vergelijken met Bed & Breakfasts en zijn over het algemeen eigendom van de staat. De Paradores zijn te vinden door heel Spanje. Ze zijn te vinden in bijvoorbeeld oude paleizen, kastelen, landhuizen en forten. Met een Paradores reis beleeft u de authenticiteit, aan de hand van uitstekende accommodatie en service.


Ga naar paradores rondreizen

Accommodaties Spanje

Tijdens uw rondreis door Spanje krijgt u de ultieme indruk van de omgeving. Ook de accommodatie moet hieraan bijdragen. U kunt bijvoorbeeld verblijven in paradores, maar ook de 'gewone' hotels ontbreken niet in het aanbod van Nova Vakantiereizen. Hier vindt u een uitleg van de verschillende accommodaties die u kunt kiezen.


Ga naar accommodaties