+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Portugal rondreizen

Hotel rondreizen

Portugal is een land met veel verschillen en mogelijkheden. Van de hoge bergen in het Noorden, tot de glooiende heuvels van Alentejo en de witte stranden van de Algarve. Portugal heeft een scala aan schoonheid, avontuur, historie en cultuur. Nova Vakantiereizen heeft een ruim aanbod aan rondreizen door Portugal om dit mooie land op eigen gelegenheid en geheel op uw gemak te beleven.

Ga naar hotel rondreizen

Accommodaties Portugal

Wij bieden diverse rondreizen aan, die u langs interessante plaatsen en prachtige gebieden leiden. Het maken van een rondreis geeft u de mogelijkheid om veel van een land te ontdekken. Naast een mooie route voor uw rondreis kan ook de accommodatie waarin u verblijft bijdragen tot het bepalen van de gewenste rondreis. Hier worden de diverse accommodatie vormen die wij aanbieden beschreven.

Ga naar accommodaties

Pousada rondreizen

Bij Nova Vakantiereizen kunt u er ook voor kiezen om tijdens uw rondreis door Portugal te verblijven in pousada's. Pousada’s zijn gerestaureerde kastelen, kloosters of landhuizen die zijn verbouwd tot hotels. De ligging is vaak zeer rustiek, de verzorging zeer gastronomisch. Voor de vakantieganger die kennis wil maken met de tradities en folklore van Portugal is overnachten in een pousada een absolute aanrader.


Ga naar pousada rondreizen

Bestemmingsinformatie

Met de rondreizen van Nova Vakantiereizen passeert u de mooiste en meest indrukwekkende plaatsen in Portugal. Met de bestemmingsinformatie kunt u een goed beeld vormen van de mogelijkheden die Portugal te bieden heeft. Per regio worden de mooiste en leukste bezienswaardigheden van de meest interessante plaatsen beschreven. Hier kan de voorpret al beginnen!

Ga naar bestemmingsinformatie

Madeira

1000 kilometer van Lissabon verwijderd, ter hoogte van de Marokkaanse kust, ligt nog een klein stukje Portugal, Madeira genaamd. Madeira is zeer populair bij toeristen die op zoek zijn naar een sportieve vakantie of juist voor de rust. Nova Vakantiereizen biedt verschillende auto rondreizen aan waarbij u dit prachtige eiland op eigen gelegenheid en geheel op uw gemak kunt ontdekken.


Ga naar Madeira rondreizen