+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Nieuw Zeeland rondreizen

nieuw-zeeland-reizen

Noordereiland en Zuidereiland

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noordereiland en het Zuidereiland. Het Noordereiland en het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland zijn de perfecte bestemmingen voor een prachtige rondreis.
De diversiteit in de landschappen laten u elke keer versteld staan. Om het echte Nieuw-Zeeland te leren kennen is een reis over het Noordereiland én het Zuidereiland een grote aanrader!

Ga naar de rondreizen

Camperreizen

Reizen met een camper geeft u de volledige vrijheid in een land. U kunt zelf kiezen waar u heen rijdt en waar u wilt overnachten. Nieuw-Zeeland ontdekken met een camper is heerlijk. U kunt onderweg stoppen en een uitgebreide koffiepauze nemen langs een van de meren, of overnachten in het prachtige groene landschap. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Bekijk dan snel ons aanbod!

Ga naar de camperreizen

Praktische reisinformatie

Hier vindt u alle reisinformatie en praktische zaken die u nodig heeft voor uw reis naar Nieuw-Zeeland. 

Ga naar de praktische informatie

Fiji en Cook eilanden

Eiland hoppen op Fiji, of misschien wel één van de vijftien Cook eilanden bezoeken.
Twee prachtige subtropische bestemmingen.
Zowel Fiji als de Cook eilanden liggen niet ver van Nieuw-Zeeland af. Door de afstand zijn de Fiji en de Cook eilanden gemakkelijk te combineren met uw reis naar Nieuw-Zeeland. 

 

Ga naar de reizen

Offerte

U kunt verschillende offertes aanvragen bij ons. Belangrijk, voor alle aanvragen geldt dat hoe completer u het formulier invult hoe beter wij u van dienst kunnen zijn. 
Vraag nu een offerte aan voor uw reis naar Nieuw-Zeeland!Vraag een offerte aan

Excursies

Op elke plek die u aan doet tijdens uw reis kunt u deelnemen aan verschillende excursies. Alle excursies zijn optioneel bij te boeken bij uw reis. Elke regio biedt zijn specifieke excursies aan. U kunt heerlijke wandelingen in de natuur maken en van het uitzicht genieten. Hier zijn de verschillende nationale park zeer geschikt voor. Voor de actieve vakantieganger is er hier ook genoeg te doen!

Ga naar de excursies

Bestemmingsinformatie

Bent u benieuwd naar de bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland? Wij hebben voor u per eiland de leukste bezienswaardigheden uitgelicht. Van culturele bezienswaardigheden tot alle andere bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland! Klik snel op  onderstaande button voor meer informatie.Ga naar de bestemmingsinformatie