+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Camper reizen

camperreizen

Camperreizen


Op eigen gelegenheid een land verkennen, gaan en staan waar en wanneer u maar wilt en altijd uw slaapplaats in de buurt. Dit zijn slechts drie voordelen van een vakantie met camper. U zit niet vast aan een strak reisschema en u kunt zelf bepalen of u ergens langer blijft of juist eerder weg gaat. Nova Vakantiereizen heeft een uitgebreid aanbod aan camperreizen wereldwijd.

Wilt u met z'n tweeën voor een langere tijd een camper rondreis maken of u wilt met uw gezin een leuke campervakantie? Het is allemaal mogelijk bij Nova Vakantiereizen. U kunt een camper huren in Amerika, Canada, Zuid-Amerika, Zuid Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Daarnaast biedt Nova Vakantiereizen ook voordelige vluchten en hotelovernachtingen aan om uw campervakantie compleet te maken.AmerikaMet de camper Amerika doorkruisen is een ervaring die u niet elke dag meemaakt. Nova Vakantiereizen biedt u de mogelijkheid om deze unieke ervaring zelf te beleven.  Laat het regelen van uw campervakantie over aan Nova Vakantiereizen, dan kunt u zich richten op het echte werk... het ontdekken van Amerika.

Ga naar camperreizen Amerika

Nieuw-ZeelandReizen door Nieuw-Zeeland in uw eigen tempo en met uw eigen reisschema. Ervaar de gastvrijheid van de Kiwi's en de verschillen tussen het Noordereiland en het Zuidereiland. In Nieuw-Zeeland zijn er vele campings waar u kunt overnachten. Ook is het bijna overal toegestaan om midden in de natuur te kamperen, behalve in de nationale parken.

Ga naar camperreizen Nieuw-Zeeland

EuropaWilt u graag door Europa reizen met de camper maar wilt u eens vanaf een andere locatie uw reis beginnen of heeft u zelf geen camper? Geen probleem, Nova Vakantiereizen biedt u de mogelijkheid om een camper te huren op verschillende locaties in Europa. U bepaalt zelf de route en reist in alle vrijheid, heerlijk toch!

Ga naar camperreizen Europa

CanadaDoor het ruime aanbod aan verschillende campers, kan Nova Vakantiereizen u altijd een camper aanbieden die bij u past zodat u optimaal kunt genieten van uw camper rondreis door Canada. Laat het verzorgen van de camper en de vluchten aan ons over, zodat u alvast kunt gaan genieten van de voorpret!

Ga naar camperreizen Canada

Zuid-AmerikaEen camper biedt u de mogelijkheid om het reisschema van uw rondreis door Chili of Argentinië zelf in te delen. Een rondreis met een camper door Chili of Argentinië geeft u een gevoel van vrijheid terwijl u zelf kunt kiezen welke hoogtepunten u wilt zien van het land. Kiest u voor het uitgestrekte Chili of het temperamentvolle Argentinië?
 

Ga naar camperreizen Zuid-Amerika

AustraliëAustralië is een prachtig land om per camper doorheen te reizen. Geniet in Australië van de mooie landschappen terwijl u uw accommodatie gewoon met u meeneemt. Tijdens uw campervakantie door Australië heeft u alle vrijheid die u zich maar kunt wensen. Even geen zin om te rijden? U kunt stoppen wanneer u dat maar wilt! 

Ga naar camperreizen Australië

AfrikaBepaal zelf hoe uw rondreis door Namibië of Zuid-Afrika eruit komt te zien. Vaker stoppen of juist minder vaak stoppen dan bij een volledig georganiseerde rondreis. Geen strakke tijdschema's waaraan u zich moet houden of tijdslimieten waaraan u moet voldoen. Als u met een camper door Namibië of Zuid-Afrika reist bepaald u zelf uw reisschema. 

Ga naar camperreizen Afrika