+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Camper reizen

camperreizen

Camperreizen


Op eigen gelegenheid een land verkennen, gaan en staan waar en wanneer u maar wilt en altijd uw slaapplaats in de buurt. Dit zijn slechts drie voordelen van een vakantie met camper. U zit niet vast aan een strak reisschema en u kunt zelf bepalen of u ergens langer blijft of juist eerder weg gaat. Nova Vakantiereizen heeft een uitgebreid aanbod aan camperreizen wereldwijd.

Wilt u met z'n tweeën voor een langere tijd een camper rondreis maken of u wilt met uw gezin een leuke campervakantie? Het is allemaal mogelijk bij Nova Vakantiereizen. U kunt een camper huren in Amerika, Canada, Zuid-Amerika, Zuid Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Daarnaast biedt Nova Vakantiereizen ook voordelige vluchten en hotelovernachtingen aan om uw campervakantie compleet te maken.AmerikaMet de camper Amerika doorkruisen is een ervaring die u niet elke dag meemaakt. Reizen met een camper staat garant voor prachtige en leuke ervaringen en uiteraard reizen in alle vrijheid! Ga en sta waar u denkt dat het leuk is! Ook de route bepaalt u helemaal zelf. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf!

Ga naar camperreizen Amerika

Nieuw-ZeelandReizen door Nieuw-Zeeland in uw eigen tempo en met uw eigen reisschema. Ervaar de gastvrijheid van de Kiwi's en de verschillen tussen het Noordereiland en het Zuidereiland. In Nieuw-Zeeland zijn er vele campings waar u kunt overnachten. Ook is het bijna overal toegestaan om midden in de natuur te kamperen, behalve in de nationale parken.

Ga naar camperreizen Nieuw-Zeeland

EuropaWilt u graag door Europa reizen met de camper maar wilt u eens vanaf een andere locatie uw reis beginnen of heeft u zelf geen camper? Geen probleem, Nova Vakantiereizen biedt u de mogelijkheid om een camper te huren op verschillende locaties in Europa. U bepaalt zelf de route en reist in alle vrijheid, heerlijk toch!

Ga naar camperreizen Europa

CanadaDoor het ruime aanbod aan verschillende campers zit er altijd wel een camper bij die bij uw wensen past zodat u optimaal kunt genieten van uw camper rondreis door Canada. Laat het verzorgen van de camper en de vluchten aan ons over, zodat u alvast kunt gaan genieten van de voorpret!

Ga naar camperreizen Canada

Zuid-AmerikaEen camper biedt u de mogelijkheid om het reisschema van uw rondreis door Chili of Argentinië zelf in te delen. Een rondreis met een camper door Chili of Argentinië geeft u een gevoel van vrijheid terwijl u zelf kunt kiezen welke hoogtepunten u wilt zien van het land. Kiest u voor het uitgestrekte Chili of het temperamentvolle Argentinië?
 

Ga naar camperreizen Zuid-Amerika

AustraliëAustralië is een prachtig land om per camper doorheen te reizen. Geniet in Australië van de mooie landschappen terwijl u uw accommodatie gewoon met u meeneemt. Tijdens uw campervakantie door Australië heeft u alle vrijheid die u zich maar kunt wensen. Even geen zin om te rijden? U kunt stoppen wanneer u dat maar wilt! 

Ga naar camperreizen Australië

AfrikaBepaal zelf hoe uw rondreis door Namibië of Zuid-Afrika eruit komt te zien. Vaker stoppen of juist minder vaak stoppen dan bij een volledig georganiseerde rondreis. Geen strakke tijdschema's waaraan u zich moet houden of tijdslimieten waaraan u moet voldoen. Als u met een camper door Namibië of Zuid-Afrika reist bepaald u zelf uw reisschema. 

Ga naar camperreizen Afrika