+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


België

Vakantie naar België


Wilt u liever niet ver weg reizen, maar toch naar een andere cultuur, bezoek dan zeker eens België. België biedt sportieve vakanties, maar ook strandvakanties. Het gehele jaar door kunt u naar België afreizen en is er wat leuks te doen. In het voorjaar is een actieve vakantie naar de Belgische Ardennen aan te raden. In de zomer bieden de vele campings en kindvriendelijke vakantieparken bij de kust u een ontspannen tijd. In het najaar en in de winter is België zeer geschikt voor weekendjes weg met uw familie. Steden als Antwerpen en Brussel bieden veel mogelijkheden in deze tijd. Deze steden worden in de winter omgetoverd tot winterparadijzen. U kunt dan de vele kerstmarkten bezoeken die de steden bieden. 

Voor families met kinderen is er in de Belgische Ardennen veel te beleven. Het is een outdoor plek bij uitstek. Survivallen, klimmen, vlotten bouwen, mountainbiken, hiken of door grotten lopen, zijn een kleine greep uit de diverse activiteiten. In de Belgische Ardennen zult u op uw vakantie in België niet vervelen. Bent u maar een weekendje in België op vakantie, dan vindt u een variëteit aan pretparken. Bobbejaanland, Plopsaland, Walibi en Bellewaerde Park, zijn een greep uit de ruime keus aan pretparken in België. 

Praktische informatie
Vliegtijd: België is makkelijk bereikbaar met de auto of de trein. Wilt u toch vliegen? Dan bent u minder dan een uurtje onderweg.
Tijdsverschil: -
Taal: Nederlands, Frans en Duits
Valuta: Euro


    

Reserveer hier uw vakantie naar België