+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Vakantie advies van Nova

Voordat u uw vakantie gaat boekenOm teleurstellingen ter plaatse te voorkomen is het goed om u te bedenken wat u precies wilt tijdens uw vakantie.  
Wilt u ter plaatse niet teveel meer uitgeven? Bedenk dan goed welke bestemming u kiest en welke verzorging het beste bij uw wensen past. 

Wel warmte tijdens uw vakantie maar geen drukkende hitte? Kies dan voor een bestemming in Europa of in de Caribbean. 
Azië kunt u in dit geval beter niet bezoeken. Wilt u alleen maar zonnen op het strand en bij het zwembad of wilt u ook wel wat ondernemen? Ook dat is van invloed op uw bestemmingskeuze. 

Zijn inentingen nodig op uw voorkeursbestemming? Wanneer u deze inentingen liever niet haalt vallen er al wat bestemmingen af, dus laat u daarom goed adviseren. 

Wilt u niet te ver lopen om naar het strand te gaan? Let dan goed op de locatie van de accommodatie. Neemt u genoegen met een eenvoudig appartement of gaat u voor een meer luxe vakantie? 
Om ter plaatse niet voor verrassingen komen te staan is het aan te raden u dus goed voor te bereiden voordat u uw 
vakantie boekt! Kunt u hierbij wel wat advies gebruiken? Kom dan  langs op ons reisbureau of neem contact met ons op! Weet u al precies wat u wilt? Scroll dan naar beneden om uw vakantie direct te boeken.

Advies van een medewerker op ons reisbureau? Neem dan contact met ons op, we gaan u helpen!