+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


shoppen

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Shop stedentrips


Shoppen in...

Een paar dagen weg om heerlijk te shoppen? Nova Vakantiereizen selecteerde de beste 'shop-steden' voor u!

Barcelona

Van dure merken van topdesigners tot de goedkopere modeketens, u vindt ze allemaal in Barcelona. U vindt ze bij Passeig de Gràcia, Portal de l’Àngel, Carrer de Fontanella en La Diagonal. Shop plezier gegarandeerd!

Boek hier uw stedentrip Barcelona >>


Milaan

De belangrijkste winkelstraten liggen in het centrum van Milaan. De straten komen uit op het Piazza del Duomo, het hart van winkelend Milaan. Hier vindt u ook de mooie winkelpassage Galleria Vittorio Emanuele II.

Boek hier uw stedentrip Milaan >>


New York

De 'shophoofdstad' van de wereld! Echte aanraders zijn shoppen op Fifth Avenue, Chelsea Market, SoHo en het MeatPacking District. Bezoek ook Woodbury Common, hier vindt u de grootste outlets van de wereld!

Boek hier uw stedentrip New York >>


Londen

De shopstad met de meest trendy winkels, maar ook aan de meer goedkopere winkels geen gebrek. Bezoek hier Oxford Street, Regent Street, Carnaby Street, Covent Garden en Old Bond Street. Shop till you drop in Londen

Boek hier uw stedentrip Londen >>


Berlijn

Een grote diversiteit aan winkels in Berlijn! Bezoek winkelcentrum Alexa bij Alexanderplatz, KaDeWe met 3,5 km aan shopplezier en de Hackischer Markt waar u ook heerlijk kunt eten en drinken. Een echte aanrader!