+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


party

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Party stedentrips

De meest geweldige party steden!

 

Hier onder vindt u de beste stedentrips met een hoog party-gehalte!

 

Las Vegas

Las Vegas! De gok stad! Natuurlijk mag deze stad niet in het rijtje van uw party stedentrips ontbreken. Deze dynamische stad heeft genoeg clubs en bars om even helemaal los te gaan! Geniet van de grootsheid van Las Vegas en ervaar de bizarre hotels die langs de bekende Strip staan!

 

Boek uw stedentrip Las Vegas >>

 

 

Berlijn

Bij Berlijn denkt u misschien niet zo snel aan een partystad maar de laatste jaren is Berlijn enorm in opkomst. Vooral in het oosten van Berlijn zitten geweldige clubs die soms wel het hele weekend door gaan! Ga los op de electro en techno cultuur die er heerst of geniet van een van de andere muziekstijlen die de clubs in Berlijn rijk zijn.

 

Boek uw stedentrip Berlijn >>


New York

New York! New York! Naast een shop stad kunt u hier in New York ook heel goed uitgaan! Van concerten tot rooftop party’s tot clubs in Manhattan, New York heeft ontzettend veel variatie te bieden. Mis deze stad dus zeker niet als u op zoek bent naar een party stedentrip.

 

Boek uw stedentrip New York >>


Palma de Mallorca

In de hoofdstad van Mallorca kunt u geweldige discotheken vinden die zeker de moeite waard zijn! Bezoek de bekende discotheken Titos, Mar Salada en Abraxas waar u gegarandeerd een geweldige avond gaat hebben! 

 

Boek uw stedentrip Palma de Mallorca >>

 


Tokio

Voor de techno liefhebbers onder ons bent u bij Tokio zeker aan het goede adres want deze stad staat echt bekend om zijn techno feestjes. Er zijn zoveel clubs te vinden dat u soms niet weet waar u moet kijken. Ga helemaal los in deze bizarre stad en ontdek en Japanse nachtleven!

 

Boek uw stedentrip Tokio >>