+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


cultuur

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Culturele stedentrips

Hier onder vindt u de beste stedentrips op het gebied van cultuur!

 

Parijs

Parijs is toch wel de cultuurhoofdstad van Europa! Het is een prachtige stad en makkelijk te bereiken vanaf Nederland. Dompel uzelf onder in de cultuur die Parijs te bieden heeft. Beklim de Eiffeltoren of maak een wandeling tussen de mooie kunstobjecten in het Louvre. Genoeg te zien in deze culturele stad!

 

Boek uw stedentrip naar Parijs >>

 

 

Napels

In Napels is er zoveel cultuur dat u soms niet weet waar u moet kijken. Van musea tot theater, Napels heeft het allemaal! Bezoek de ietwat griezelige catacomben van San Gennaro of bezoek het archeologische museum van Napels. Niets is te gek voor deze stad en dat zult u ook zeker te zien krijgen!

 

Boek uw stedentrip naar Napels >>

 

 

Marrakech

Ontdek de prachtige cultuur van de Arabieren in Marrakech. Deze geweldige stad staat bol van de cultuur en geeft u echt die oosterse sfeer mee. Bezoek de oude medina van Marrakech en het Paleis de la Bahia. Van lekker eten tot bijzondere winkeltjes. Alles is te vinden in Marrakech!

 

Boek uw stedentrip naar Marrakech >>

 

 

Hongkong

Ontdek deze prachtige stad! Bezoek de gigantische Tian Tan Boeddha of ga met het treintje naar Victoria Peak. Neem een kijkje in de vele kloosters en tempels of doe simpelweg een dagje Disneyland. Deze oosterse wereld is gemixt met westerse invloeden en biedt volop cultuur!

 

Boek uw stedentrip Hongkong >>

 

 

Washington DC

Als er een stad is in de Verenigde Staten is die cultuur ademt dan is het Washington DC wel. Van het National Air and Space Museum tot het Witte Huis. Er valt genoeg te zien en te beleven in de hoofdstad van de Verenigde Staten. 

 

Boek uw stedentrip Washington DC >>