+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


budget

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Budget stedentrips

Low-budget stedentrippen in...

Praag

In Praag zijn bijna alle bezienswaardigheden gratis te bezichtigen, daar bespaart u dus al op! Daarnaast zijn de hotels prima betaalbaar en ligt het prijsniveau over het algemeen wat lager dan wij gewend zijn. Uitstekend voor een budget-stedentrip dus!

Boek hier uw stedentrip Praag >>

Krakau

Een ontzettend leuke en bruisende stad én betaalbaar! Voor €10 kunt u hier, net iets buiten het centrum, al heerlijk eten. Krakau is een echte studentenstad, wat het eten en drinken hier zeer betaalbaar maakt. Ook de prijzen van de hotels liggen hier wat lager. 

Boek hier uw stedentrip Krakau >>


Riga

Bezoek het knusse Riga voor een low budget stedentrip! Veel zien voor weinig geld, winkels met lage prijzen, een etentje is goed te betalen en de prijzen voor het uitgaan liggen lekker laag. Daarnaast is het eens wat anders dan anders!

Boek hier uw stedentrip Riga >>

Boedapest

Boedapest is één van de goedkoopste steden in Europa. Perfect voor de low budget stedentripper! Met een hop-on hop-off bustour ziet u voor een prikkie veel van de stad. Doe een leuke én gratis walking tour of bezoek het Hongaarse Nationale Museum, gratis!

Boek hier uw stedentrip Boedapest >>

Porto

Ook een paar dagen Porto hoeven niet duur te zijn. Alleen al het wandelen door de stad is de moeite waard! Geniet van een waanzinnig uitzicht na een ritje met de Funicular dos Guindais (voor maar 1 euro!). Ook de Jardins do Palacio de Cristal is een aanrader, geniet van het groen!

Boek hier uw stedentrip Porto >>