+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Tokio

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Tokio

Tokio! Een indrukwekkende stad waar van alles te beleven valt! Bezoek het drukke stadscentrum en kijk uw ogen uit. Naast het stadscentrum zijn er ook genoeg bezienswaardigheden te bezoeken buiten het centrum. Zo kunt u bijvoorbeeld het Keizerlijk Paleis bezoeken wat nog steeds bewoond wordt door de keizer van Japan. U kunt helaas het gebouw zelf niet in, maar het paleis beschikt wel over prachtige parken en tuinen die open zijn voor publiek.

Japan is een gelovig land en dat kunt u ook goed zien aan de verschillende heiligdommen die u zult tegenkomen in uw stedentrip in Tokio. Zo is er bijvoorbeeld het Meiji Heiligdom. Dit is gebouwd ter nagedachtenis van de Meiji keizer en keizerin. Het gebouw is gebouwd in 1920 en sindsdien komen er bezoekers langs om gebedskaarten te schrijven en om te bidden.

Daarnaast zijn er ook een aantal tempels te bezichtigen. Bezoek de oudste tempel van Tokio, de Senso-Ji tempel in Asakusa. Het gebouw is gebouwd in 645 voor Christus ter ere van de godin van Kannon. Een erg indrukwekkend gebouw om te zien en zeer interessant om te bezoeken.

Wilt u een mooi uitzichtpunt bezoeken dan is de Tokio Toren misschien iets voor u. Deze toren, die wat weg heeft van de Eiffeltoren is 333 meter hoog en gebouwd in 1958. De hele toren is door mensenhanden gemaakt en geeft u een waanzinnig uitzicht over de stad en de berg Fuji.

Daarnaast is het altijd een leuk idee om een bekend museum te bezoeken. Tokio heeft een eigen Nationaal Museum wat de grootste collectie aan archeologische vondsten herbergt. Het museum heeft ongeveer zo’n 90.000 voorwerpen die wel een paar duizend jaar oud kunnen zijn. Kortom, genoeg bezienswaardigheden in deze stad om uw stedentrip naar Tokio helemaal compleet te maken!

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter