+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Sevilla

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip SevillaSevilla heeft een prachtig historisch centrum en is meer dan 2000 jaar oud. In de stad zijn veel Arabische invloeden terug te vinden. Deze invloeden zijn goed terug te zien in de beroemdste monumenten en plekken. 

Bezienswaardigheden Sevilla

De kathedraal van Sevilla is een van de grootste middeleeuwse en gotische kathedralen. Er zijn geen trappen in de kathedraal, omdat vroeger de mensen met paarden omhoog naar de top gingen. De Alcázar tegenover de kathedraal en is gebouwd in een prachtige Mudéjar stijl. De tuinen zijn een mix van Moorse, Andalusische en Christelijke tradities. De Torre del Oro is gebouwd door de Almohaden dynastie als wachttoren en verdedigingsfort. In de universiteit van Sevilla bevindt zich de eerste tabaksfabriek van Europa. Het stadhuis en de Plaza de España, zijn beide ook erg mooie bezienswaardigheden. Meer cultuur kan opgesnoven worden in de musea die de stad rijk is. Bezoek bijvoorbeeld het Museo de Artes y Costumbres Populares of de twee musea in het María Luisa park. 

Sevillanas

De Sevillianen houden van dansen. Zo hebben zij een eigen dans de Sevillanas dans, dat lijkt op een flamenco. Ontdek de dans in een van de bars in Sevilla en geniet ondertussen van heerlijke tapas. Tapas is in Sevilla wat koffie en croissants voor Parijs zijn. Bijna alle Sevillianen spenderen hun avonden met het eten van tapas. Er zijn honderden tapas bars in Sevilla. 

Het nachtleven van Sevilla is bruisend. De meeste Sevillianen gaan pas uit om 23.30 of om middernacht. Begin uw avond met een shotje tequila, een biertje of een tino de verano (rode wijn met frisdrank (sinas of 7up). Een andere populaire drank in Sevilla is Agua de Sevilla. Shoppen kan natuurlijk ook in Sevilla. Populaire wijken zijn Triana, Los Remedios en La Macarena. Plof na het winkelen neer op een terras en geniet van alles wat Sevilla te bieden heeft. 

 

Tickets voor attracties

Tijdens uw stedentrip in Sevilla de wachtrij bij de bezienswaardigheden ontlopen? Boek dan uw ticket vooraf, wel zo makkelijk!

Foto album Sevilla


Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter