+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Parijs

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Parijs


 

Bezienswaardigheden

Parijs, de stad van de liefde! De hoofdstad van Frankrijk is erg geliefd onder de Nederlanders en dat is niet zo gek. Parijs heeft van alles te bieden. Van de diverse kunst in het Louvre tot aan de prachtige architectuur van de Eiffeltoren en de Sacre Coeur vanaf waar u een prachtig uitzicht heeft over Parijs. Laat u bewonderen door de grote Arc de Triomph en geniet van het uitzicht op het puntje van de Eiffeltoren of laat een mooi portret van uzelf maken op Montmartre. U kunt boven op de Eiffeltoren komen door middel van een lift, maar wilt u uzelf uitdagen dan kunt u ook, tot op een bepaalde hoogte, de toren met de trap beklimmen. Ook zeker aan te raden is Hotel des Invalides en Dôme des Invalides. Dit voormalige opvangcentrum voor invalide oorlogsveteranen is inmiddels omgetoverd naar een museum, Musée Historique de l’Armee, waar u informatie vindt over de verschillende oorlogen die Frankrijk gekend heeft. Genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken tijdens uw stedentrip in Parijs.

 

Shoppen

Naast al deze culturele bezienswaardigheden is Parijs ook een bekende shop stad. Op de Avenue des Champs-Élysées vindt u de bekendste en tevens duurste designwinkels, zoals Dior, Chanel en Prada. Ook op de Rue Royale en de Place Vendôme zijn dure winkels te vinden. Vergeet ook zeker niet langs het grote warenhuis Lafayette te gaan waar u ook veel merken vindt. Mocht u nu niet zo zwemmen in het geld dan zijn er gelukkig ook genoeg andere winkels in Parijs die een stuk goedkoper zijn. De H&M zit bijvoorbeeld ook op de Champs-Élysées. 

 

Eten in Parijs

In Parijs kunt u natuurlijk ook genieten van de vele restaurants. Parijs heeft zo’n 8000 restaurants waar u verschillende soorten keukens vindt. Van Chinees tot echt Frans eten, er is overal wel iets te vinden naar uw smaak. Er zijn ook hele bijzondere restaurants te vinden in deze prachtige stad. Neem nu als voorbeeld Café Le Procope. Dit café is het oudste café van Parijs. Het is in 1686 opgericht door een Italiaan en er wordt gezegd dat er vele bekende mensen kwamen, zoals Victor Hugo, Marat en Napoleon. Er schijnt zelfs een hoed te hangen in het café wat van Napoleon is geweest.


Foto album Parijs


stedentrip-Parijs-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken  

 

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter