+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Palma de Mallorca

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Palma de Mallorca

Shoppen in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, de hoofdstad van Mallorca, biedt u een mix van shoppen, cultuur en zon, zee en strand. Palma de Mallorca wordt door sommige ook wel klein Barcelona genoemd. De stad heeft een la Rambla en Antoni Gaudí heeft meegewerkt aan de kathedraal van Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca is de beste plek op Mallorca om te shoppen. Er is een groot aanbod aan winkels en boetiekjes te vinden. In het oude stadsdeel zitten kleine winkelstraatjes met leuke boetiekjes. Naast de grote winkelketens zitten hier ook kleine lokale boetiekjes. De Avinguda Jaume III is de bekendste winkelstraat van Palma de Mallorca. Alle grote winkelketens zijn hier te vinden. Bij de jachthaven is het grote overdekte winkelcentrum Porto Pi te vinden. Dagelijks is er ook een overdekte markt, El Mercat de l’Olivar. U kunt lopend de stad door of met de metro. De metro is sinds 2007 een fijn vervoersmiddel die van A naar B brengt in de stad. 

Bezienswaardigheden Palma de Mallorca

In het oude centrum van Palma de Mallorca ligt Plaza Mayor. Dit is een identieke kopie van de Plaza Mayor van Madrid. De drie populairste winkelstraten komen op het plein uit. Hier kunt u dus heerlijk ontspannen na het shoppen. 

Bezoek de prachtige la Seu kathedraal, waar onder andere Antoni Gaudí aan meegewerkt heeft. De kathedraal is gebouwd in een typische Catalaans-Gotische stijl. Het is het meest indrukwekkende gebouw van Mallorca. In het Parc de la Mar vindt u de weerspiegeling van de kathedraal la Seu terug. Het is een populaire plek in de stad om samen te komen, zomers worden er met regelmaat toneelstukken gehouden. Tijdens het wandelen, kunt u even bijkomen onder de palmbomen. Het paleis van Almudaina is het Koninklijk verblijf wanneer de Koninklijke familie verblijft op Mallorca. Het paleis staat open voor bezoekers en in het paleis bevindt zich het Capitania General museum. Hier hangen kunstwerken uit de zestiende en achttiende eeuw. 

Passeig de Born staat bekend om de luxe winkels en heeft naar zeggen de beste restaurants van Mallorca. U kunt hier in de schaduw genieten van een tapas en de straatartiesten die optreden. Als u door de stad loopt kunt u vaak even binnenkijken op binnenplaatsen en andere inkijkjes. 

Palma de Mallorca is een bruisende stad, met alles wat u wilt tijdens UwStedentrip!

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter