+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Palermo

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Palermo


Hoofdstad Sicilië

Palermo heeft een rijke geschiedenis en is een fascinerende stad. De prachtige gebouwen, de geschiedenis, het Italiaanse eten en de mooie omgeving maken van Palermo een authentieke stedentrip bestemming. Het is een bruisende stad waar van alles te doen is. Maak vanuit Palermo een dagtrip naar de Etna. Of ontdek de omgeving per paard of in een 4x4. 

Bezienswaardigheden Palermo

Elke week zijn er traditionele markten in Palermo. De Vucciria is volgens vele de meest historische markt van de stad. In de nationale parken en reservaten in de omgeving van Palermo kunt u wandelen en de flora en fauna van Sicilië ontdekken. Voor kunst en cultuur bent u bij de volgende bezienswaardigheden op het juiste adres. Het huis Museum Stanze al Genio ligt in het Palazzo Torre Piraino en stamt uit 1700. Er zijn meer dan 2300 voorbeelden van oude keramische tegels De kerk van Santa Cataldo is een prachtige kerk met Arabische invloeden. Bezoek Teatro Politeama of Teatro Massimo en loop door naar de bekendste monumenten, de kathedraal, Martorana, Piazza Pretoria, Porta Nuova en Palazzo dei Normanni. 

Ontdek het wat minder bekende Catacombe dei Cappuccini, dit is een crypte onder het Piazza Cappuccini. Aan het einde van de dag kunt u neerploffen in een restaurant, waar u kunt genieten van lokale specialiteiten of van een goede Italiaanse pizza. Pasta met sardines en Cassata Siciliana (traditionele cake) zijn echte Siciliaanse gerechten. Ontdek tijdens UwStedentrip niet alleen Palermo, maar ook andere mooie plekjes op Sicilië, zoals Cefalu of Segesta. 

Foto album Palermo

 

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter