+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


New York

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip New York

stedentrip-new-york

Welcome to the  city that never sleeps! 

Sommigen menen dat New York de verleidelijkste stad voor stedentrips op aarde is. New York bruist, is vol energie en altijd in beweging. In de ‘Big Apple’ treft u een smeltkroes van culturen en overal in New York zijn duidelijke contrasten te vinden. De toeristische belangrijke activiteiten voor een stedentrip New York spelen zich voornamelijk af op het eiland Manhattan. Het Empire State Building biedt u een machtig uitzicht over deze wereldstad, tip: minder druk maar wellicht nog mooier uitzicht is "The top of the Rock" op Rockefeller Plaza 30, maar zeker zo indrukwekkend is het, om vanaf het water de sky-line te bewonderen.
 
Ook een bezoek aan Broadway met haar wereldberoemde theatervoorstellen, musicals en concerten mag tijdens uw stedenreis naar New York natuurlijk niet op uw programma ontbreken. Nadat u heerlijk gegeten heeft in één van de vele restaurantjes gaat u naar het beroemdste plein ter wereld ..... Times Square, 's avonds op haar best met haar weinig subtiele verlichting, neonreclames waren nog nooit zo mooi! Voor de winkelliefhebbers zijn een aantal citytrips niet genoeg. Het is in New York bijna onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan: Fifth Avenue (o.a. met Abercrombie and Fitch, die op South Street Seaport is overigens veel rustiger), Chinatown, Greenwich Village en Soho zijn winkelgebieden bij uitstek, het aanbod in New York varieert van kleine handwerkboetiekjes tot super luxe designwinkels.

Bezienswaardigheden New York 

Wereldberoemd zijn het Guggenheim Museum, Natural History Meseum en het Modern Art Museum. Maar kunstliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen in wijken als Tribeca en Soho. De één kiest voor een wandeling door Central Park, de ander voor Wallstreet. Maar niets belet u om voor allebei te kiezen. Het gezellige centrum van South Street Seaport met een waanzinnig uitzicht op Brooklyn Bridge moet u beslist een keer gezien hebben (de brug bewandelen is ook ervaring die u niet mag missen). New York heeft zoveel te bieden, teveel om zomaar even op te noemen.
 
Een ding staat vast, het is een stad die je in haar greep neemt en je daarin houdt.

Tickets voor attracties

Bezoek 'Top of the Rock', het Empire State Building, Madame Tussauds of één van de vele andere bezienswaardigheden in New York! Als u de wachtrij bij de bezienswaardigheden wilt ontlopen raden wij aan om uw ticket vooraf te boeken. Wel zo makkelijk!

Fotoalbum New York

stedentrip-new-york-manhattan stedentrip-new-york-brooklyn stedentrip-new-york-traffic stedentrip-new-york-central-park stedentrip-new-york-skyline stedentrip-new-york-vrijheidsbeeld

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter