+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Moskou

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Moskou


Indrukwekkend Moskou

Moskou telt zo’n 10 miljoen inwoners en is daarmee de hoofdstad van Rusland. Moskou zal zeker een grote indruk achterlaten. De brede straten met stenen blokken, de Sovjetgebouwen, het bekende Rode plein en het Kremlin zijn een aantal symbolen van de stad Moskou. Je kunt er zo een aantal weken vertoeven zonder je te vervelen. 

Bezienswaardigheden Moskou

Maar tijdens UwStedentrip is het bezoeken van de mooiste en bekendste bezienswaardigheden het ultieme Moskou. Zoals de blikvanger van het Rode plein, de Basiliuskathedraal. De kathedraal werd gebouwd in opdracht van Ivan de Verschrikkelijke. De architect Postnik Jakolev heeft een prachtige kathedraal ontworpen met uivormige torentjes alle kleuren van de regenboog. In het centrum van de stad bevindt zich het Kremlin. Het Kremlin is een groot complex bestaande uit paleizen, kathedralen, parlementsgebouwen, parken, musea, een theater en bezienswaardigheden zoals de Tsarenklok en het Tsarenkanon. U kunt zich prima een hele dag vermaken in het Kremlin. Niet alle delen van het Kremlin zijn gangbaar, omdat een deel nog gebruikt wordt door de regering.

Wanneer u de metro neemt in Moskou, zult u verbaasd staan. De ondergrondse metro’s lijken net paleizen. De stations bestaan uit marmer, brons, glas en nikkel en er zijn prachtige beeldhouwwerken, wandschilderijen en mozaïeken. Het oude Rusland kunt u ervaren in musea zoals het Leninmausoleum. Voor entertainment zit u goed in Moskou. De stad staat bekend om zijn opera en ballet. Wilt u de avond op een wat minder klassieke manier doorbrengen? Moskou is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot uitgaansparadijs. Casino’s, clubs en leuke cafés en restaurants. Drink een lekkere wodka en gaan. 

Foto album Moskou

 

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter