+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Milaan

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Milaan


Milaan shoppen

Milaan is het mekka voor mode en design, de stad lijkt wel één grote catwalk.
 
Kilometers lang hetzelfde beeld: winkels, winkels en nog eens winkels. Het mag duidelijk zijn, Milaan is een modestad en the place to be voor shop-a-holics, Milaan de citytrip stad bij uitstek. Een goed startpunt voor een stedenreis shoptoer is het Piazza del Duomo, het hoofdplein van de stad, waar ook de Dom van Milaan staat. Dit plein grenst aan de Galleria Vittorio Emanuele II, een historische winkelgalerij met restaurants, cafés en een aantal goede boekwinkels. Op het Piazza del Duomo sta je midden in De Gouden Driehoek. Deze bestaat uit de Monte Napoleone, de Via Manzoni en de Via Della Spiga. In dit gebied vind je de kleding van de grote merken, zoals Dolce & Gabanna, Gucci en Giorgio Armani.
 
DE Milaan Sale is zeer populair, er zijn 2 periode's: Summer sale begint op de 1e zaterdag van de maand juli en de Winter sale start op de 1e zaterdag van maand januari. 

Bezienswaardigheden Milaan

Maar er is meer te zien en te beleven tijdens deze citytrip naar Milaan dan mode. Geniet van de prachtige kerken, treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci.  Zo kun je één van de beroemdste kunstwerken ter wereld bekijken, namelijk Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, deze fresco is te zien in de Santa Maria Dell Grazie. Een ander hoogtepunt op deze stedenreis: het Museum Poldi Pezzoli onder meer met werk van de Italiaanse meesters Michelangelo en Sandro Botticelli.
Moe van dat alles? Dan is het tijd om een hapje te eten. Goede restaurants zijn er genoeg, maar je moet wel even zoeken. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, anders eindig je waarschijnlijk in een restaurant in een winkelstraat. En dat kan beter! Ga bijvoorbeeld eens naar de Ripa di Porta Ticinese. Hier zitten – naast leuke, alternatieve boetiekjes - diverse knusse eetgelegenheden en dito bars. Hetzelfde geldt voor de Via Vigevano, die parallel aan de Ripa di Porta Ticinese loopt. Ook leuk: de kunstenaarswijk Brera en dan vooral de Via Brera.

Tickets voor attracties

Tijdens uw stedentrip in Marrakech de wachtrij bij de bezienswaardigheden ontlopen? Boek dan uw ticket vooraf, wel zo makkelijk!

Foto album Milaan


Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter