+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Londen

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip LondenLonden heeft die onverklaarbare aantrekkingskracht. Het is een typisch voorbeeld van een stad die kans heeft gezien om gezellig te blijven. Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld met zoveel perfect onderhouden historische bouwwerken zoals de Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen en Houses of Parliament. Het maken van een wandeling langs de Theems is een goede manier om Londen te zien. The Houses of Parliament, Londen Eye, de Tower Bridge, allemaal komen ze voorbij en stuk voor stuk zijn ze meer dan de moeite waard.
Bovendien is er geen stad met zoveel winkels, waaronder talloze speciaalzaken voor de meest uitlopende, soms wonderlijke artikelen. De perfecte stad voor een heerlijke stedenreis.

Bezienswaardigheden Londen

In een half uur heel Londen bekijken en bij helder weer eventueel ook nog 13 voetbalstadions, 36 bruggen, 3 luchthavens en 7 graafschappen? Het is allemaal mogelijk door simpelweg in de London Eye te stappen, het grootste reuzenrad ter wereld. Een ritje in een van de gesloten capsules duurt maximaal30 minuten. Het rad draait zo langzaam dat het voor in- en uitstappers niet stilgezet hoeft te worden.
 
In welke andere stad dan Londen wordt je in jacquet bediend, zoals bij Fortnum and Mason? En in welke andere stad dan Londen vind je een warenhuis als Harrods, het grootste enwellicht het voornaamste warenhuis ter wereld? Ook ’s avonds is er veel te genieten, veel gebouwen en bruggen zijn schitterend verlicht.

Shows en musicals Londen

U kunt ook naar een wervelende show of een musical van wereldniveau in één van de veertig theaters van Londen. Kortom, Londen heeft genoeg mogelijkheden om het dag en nacht naar uw zin te hebben.

Tickets voor attracties

Tijdens uw stedentrip in Londen de wachtrij bij de bezienswaardigheden ontlopen? Boek dan vooraf uw ticket, wel zo makkelijk!

Foto album Londen
Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter