+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Las Vegas

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Las Vegas

Een bizarre maar geweldige stad!

 

Las Vegas, wie kent het niet? De stad van het gokken en de stad van het feesten. 

Laat u verbazen over het extreme leven in deze geweldige en bizarre stad! U bewandelt de Strip, de bekendste straat in Las Vegas, waar alle bekende en over de top hotels gevestigd zijn. Het bekijken van deze hotels is op zich zelf al een hele onderneming maar wel een om nooit te vergeten. 

 

Neem nou als voorbeeld het Caesers Palace. Een immens groot hotel waar u zo verdwaalt in kunt raken. Een bizar hotel waar, als u binnen bent, het lijkt alsof u buiten staat. Het plafond is namelijk zo geschilderd dat het net lijkt alsof u een blauwe lucht boven uw hoofd heeft. Om even aan te tonen dat niets te gek is in Las Vegas kunt u een kijkje nemen in het Luxor hotel. Dit hotel heeft namelijk de vorm van een piramide en is geheel in de Egyptische stijl ingericht of het Venetian hotel waar het lijkt alsof u opeens in het oude Venetië bent. Mocht dat nog niet genoeg voor u zijn dan kunt u zelfs een ritjes in een achtbaan nemen in het New York-New York hotel. Genoeg keuze dus om uw stedentrip naar Las Vegas onvergetelijk te maken.

 

Voor de koppels onder ons die altijd al een onvergetelijke bruiloft wilde hebben is een stedentrip naar Las Vegas natuurlijk een geweldig idee! Op geen enkele andere plek in de wereld wordt er zo veel getrouwd als in Las Vegas. Er zijn genoeg kerkjes en andere plekken waar getrouwd kan worden. Dit kan heel snel gebeuren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele grote bruiloft te houden. Genoeg keuze in deze prachtige stad!


Foto album Las Vegas


stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken  

 

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter