+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Granada

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Granada


Veelzijdig Granada

De diamant van Granada is het Alhambra. De stad heeft veel historische schatten en smalle kronkelende straatjes. Loop van de kathedraal naar de Albaicin en drink tussendoor een heerlijk theetje bij een van de vele theehuizen. Ontspannen kan in een badhuis El Banuelo. Naast de vele leuke culturele bezienswaardigheden heeft Granada nog meer te bieden. Je bent zo op het strand of in de bergen. Wandel door de bossen of ski in de winter over de pistes. Er is elke dag wat leuks te doen tijdens UwStedentrip.

Bezienswaardigheden Granada

Het Alhambra is een groot paleizencomplex dat uit de tijd van de Moren stamt. Het complex bestaat uit verschillende paleizen, torens, zalen en patio’s. De natuur om het Alhambra is even prachtig als het paleizencomplex zelf. In het Alhambra ontmoeten de Moorse en Christelijke kunst elkaar. Van beide zijn veel invloeden terug te vinden. Het Albaicín is de oudste Arabische wijk van Granada. De wijk ligt tegenover het Alhambra en de Arabische invloeden zijn nog goed te zien. In El Albacín zijn een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals Dar al-Horra, El Banuelo en de Iglesia de San Nicolsa. Vanaf het Plaza de San Nicolas heeft u een prachtig uitzicht over het Alhambra en de Sierra Nevada.

Een uitje naar de Sierra Nevada is iets wat je niet snel zou doen tijdens een citytrip. Naast wintersport kunt u hier genieten van het landschap en de flora en fauna. De kathedraal van Granada is ook een bezoekje waard. Het onderscheidt zich van andere kathedralen in Spanje, omdat de kathedraal een van de eerste renaissancistische gebouwen is van Spanje. Capilla Real sluit aan op de kathedraal en is een grafkapel voor koningen en is ook zeker de moeite waard om te bekijken. 

Na een drukke dag van bezienswaardigheden tijdens UwStedentrip kunt u ontspannen in het Carmen de los Martires park. De gezellige plazas hebben leuke terrasjes waar u kunt genieten van een drankje met een tapa. 

Tickets voor attracties

Bezoek in Granada het prachtige Alhambra, maak een excursie naar de grotten van Nerja en geniet van de flamenco. Als u de wachtrij bij de bezienswaardigheden wilt ontlopen raden wij aan om uw ticket vooraf te boeken. Wel zo makkelijk!

Foto album Granada


Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter